Aralarındaki fark nedir? @sekerr neden K70 daha üstün dediniz? Bir de klavye bakarken ASUS klavyelere de baktım çoğu arkadaş Corsair klavyelerin daha iyi olduğunu yazmış ama flare indirime girerse alırım, önerin için teşekkür ederim.
Bir de ben Gaming gecesinde Corsair klavyelerden K68 ve üstü hangi klavye indirime girerse onu almayı düşünüyorum, sizce olur mu? Mantıklı mıdır?
Hocam galiba strafe mk. 2 MX silent modelini alacağım şu an N11'de 755 TL, alırsam memnun kalır mıyım? Uzun süre kullanılabilir mi?
Hocam klavye fiyatları düşer mi? Bir de Strafe MK. 2 ile K70 MK. 2 arasında ne fark var?
@Blaxies nereden bulabilirim o fiyata?
K70 MK. 2 arasında ne fark var?
Hocam IP sertifikası önemli değil, ben sadece K68 indirime girerse diye öyle yazdım olmasa da olur PC başında bir şey içmiyorum, sanırım Strafe MK. 2 alacağım biraz deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Özellikle MX Silent hakkında sessiz olması benim daha çok işime yarar
Hocam klavye TR tuş dizimi olarak geliyor değil mi?Hocam neredeyse sesi yok diyebilirim çok sert bir şekilde oynayınca bile çok az ses geliyor. İlk kez mekanik klavye kullanmaya Strafe'le başladım ve başta biraz zorlandım ama şu an gayet rahat kullanıyorum. Daha önce Red ya da Blue Switch kullanmadım dolayısıyla kıyaslayamıyorum. Benim gözümde 1-2 eksiği var. Sonuçta alacak kişi ürünü eksiğiyle bilmeli. İlki bilek desteğinin biraz kısa olması. 1-2 cm daha uzun olsaymış mükemmel olurmuş. Bir de ICUE adlı bir yazılımla klavyeyi kişiselleştirip makro yazılımlarını kullanabiliyorsunuz. Ama ICUE kullanmak istemiyorum diyorsanız klavye üzerinden değişiklik yapamıyorsunuz. Ben yine de fiyatını göz önünde bulundurarak alınabilir diyorum.
Hocam ben öngörü ile 1 ay önceden iCUE yazılımı indirdim hala duruyor
Bilek desteği de benim için sıkıntı değil zaten, kullanım rahatlığı malzeme kalitesi vesaire iyi değil mi hocam?
Elimde olan parayla Strafe MK. 2 alsam pişman olur muyum? Maksimum 800 TL başka klavye tavsiyeniz olur mu? Strafe güzel bir klavye ama içimde bir kuşku var.
HoHocam içimdeki kuşku gitti attığınız fotoğraflar çok güzel internettekiler hiç iyi değildi, bende bu klavyeyi alacağım teşekkür ederim yardımlarınız içinBen de normalde sorun etmem hatta Mouse'um Logitech G300S ve yazılımını kullanıyorum fakat iCUE 200-400 MB arası RAM yiyor bende ve mecburen kapatıyorum.
Malzeme kalitesi gayet hoş herhangi bir rahatsızlık oluşturmadı, kullandıkça daha çok kullanmak istiyorum.
Görüntüler biraz kötü oldu kusura bakmayın. Bu arada akşam çok daha iyi gözüküyor.
Eki Görüntüle 593202
Eki Görüntüle 593203
Eki Görüntüle 593205
Hocam bugün için o fiyata alabileceğiniz benim gözümde en iyi klavye Strafe. Ancak ben risk almak istiyorum, (olursa!) Yaz indiriminde ben bu klavyeyi 800 liraya alırım diyorsanız buyurun. Burada tabii ki kimse Strafe'i K70 karşısında övmez, bu sizin tercihinize kalmış. Benim maksimum ayırdığım bütçe 750 TL idi daha fazla çıkamayacağımdan o fiyata bugün şartlarında alabileceğim en iyi klavyeyi aldığımı düşünüyorum.
HoHocam içimdeki kuşku gitti attığınız fotoğraflar çok güzel internettekiler hiç iyi değildi, bende bu klavyeyi alacağım teşekkür ederim yardımlarınız içinBen de normalde sorun etmem hatta Mouse'um Logitech G300S ve yazılımını kullanıyorum fakat iCUE 200-400 MB arası RAM yiyor bende ve mecburen kapatıyorum.
Malzeme kalitesi gayet hoş herhangi bir rahatsızlık oluşturmadı, kullandıkça daha çok kullanmak istiyorum.
Görüntüler biraz kötü oldu kusura bakmayın. Bu arada akşam çok daha iyi gözüküyor.
Eki Görüntüle 593202
Eki Görüntüle 593203
Eki Görüntüle 593205
Hocam bugün için o fiyata alabileceğiniz benim gözümde en iyi klavye Strafe. Ancak ben risk almak istiyorum, (olursa!) Yaz indiriminde ben bu klavyeyi 800 liraya alırım diyorsanız buyurun. Burada tabii ki kimse Strafe'i K70 karşısında övmez, bu sizin tercihinize kalmış. Benim maksimum ayırdığım bütçe 750 TL idi daha fazla çıkamayacağımdan o fiyata bugün şartlarında alabileceğim en iyi klavyeyi aldığımı düşünüyorum.