K68 RGB Alınır mı?

Aralarındaki fark nedir? @sekerr neden K70 daha üstün dediniz? Bir de klavye bakarken ASUS klavyelere de baktım çoğu arkadaş Corsair klavyelerin daha iyi olduğunu yazmış ama flare indirime girerse alırım, önerin için teşekkür ederim.
Bir de ben Gaming gecesinde Corsair klavyelerden K68 ve üstü hangi klavye indirime girerse onu almayı düşünüyorum, sizce olur mu? Mantıklı mıdır?
Hocam galiba strafe mk. 2 MX silent modelini alacağım şu an N11'de 755 TL, alırsam memnun kalır mıyım? Uzun süre kullanılabilir mi?

K70 ile aralarında ki fark çok az. En büyük fark olarak K68 toz ve sıvı dökülme korumalı ( enerji içeçeği ve ananaslı meyve suyu dökerek kaza ile de olsa test etmiş oldum :D). K70'in gövde malzemesi metalden K68 ise sert plastik böylece K70 daha bir Premium hissettiriyor diyebiliriz. Bir de K70'in multi medya tuşları'nın yine biraz daha şık gözüktüğünü söylemek gerek. Şahsen ben K68 seçtim çünkü 10-12 saat geçiriyorum bilgisayar başında. Yemek yiyip sürekli sıvı tüketiyorum. Dediğim gibi de 3-4 kez üstüne su ve enerji içeceği gibi sıvılarda döktüm. Klavye sapasağlam. Bu olayı göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.

Hocam şimdi Strafe MK.2 755 TL hakediyor mu? Birde MX Silent modeli o fiyat, benim için ses olamaması daha iyi olur, memnun kalır mıyım? Su geçirmeme özelliği olması daha iyi olurdu ama ben zaten PC başında bir şeyler içen birisi değilim bu klavye beni memnun eder mi? Kısacası Strafe MK.2 modeli 755 TL fiyatını hak ediyor mu?

Hocam klavye fiyatları düşer mi? Bir de Strafe MK. 2 ile K70 MK. 2 arasında ne fark var?
@Blaxies nereden bulabilirim o fiyata?

Sizin de bulduğunuz gibi n11.com'da 755 TL,

K70 MK. 2 arasında ne fark var?

Strafe MK2'nin sadece silent Switch'i var, K70'in Red Swittch'i var. Aynı zamanda K70 alimünyum gövdeye sahip (Tabi ki indirime girerse alüminyum gövde daha mantıklı fakat şu an K70 fiyatına iki tane strafe alınabiliyor neredeyse.) Ben Strafe'i alalı neredeyse 1 hafta oldu ve çok memnunum. Attığım n11.com linkinden aldım ve 2 günde elime ulaştı. Bence 755 lira fiyatını gayet hak ediyor.

Bu arada Türkiye'nin ekonomik olarak stabil olamamasından dolayı size bekleyin indirimde alırsınız diyemiyorum. Yarın dolar 8 olursa indirimde alıp kar etmeyi düşündüğünüz cihaz size pahalıya patlayabilir.

Eğer IP sertifikası sizin için çok önemliyse ASUS TUF Gaming K7'yi önerebilirim. IP56 sertifikasına sahip ve 850 lira. Aynı zamanda bilek desteği de gayet hoş duruyor.

Son düzenleme:
Hocam IP sertifikası önemli değil, ben sadece K68 indirime girerse diye öyle yazdım olmasa da olur pc başında bir şey içmiyorum, sanırım Strafe MK.2 alacağım biraz deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Özellikle MX Silent hakkında sessiz olması benim daha çok işime yarar

Hocam IP sertifikası önemli değil, ben sadece K68 indirime girerse diye öyle yazdım olmasa da olur PC başında bir şey içmiyorum, sanırım Strafe MK. 2 alacağım biraz deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Özellikle MX Silent hakkında sessiz olması benim daha çok işime yarar

Hocam neredeyse sesi yok diyebilirim çok sert bir şekilde oynayınca bile çok az ses geliyor. İlk kez mekanik klavye kullanmaya Strafe'le başladım ve başta biraz zorlandım ama şu an gayet rahat kullanıyorum. Daha önce Red ya da Blue Switch kullanmadım dolayısıyla kıyaslayamıyorum. Benim gözümde 1-2 eksiği var. Sonuçta alacak kişi ürünü eksiğiyle bilmeli. İlki bilek desteğinin biraz kısa olması. 1-2 cm daha uzun olsaymış mükemmel olurmuş. Bir de ICUE adlı bir yazılımla klavyeyi kişiselleştirip makro yazılımlarını kullanabiliyorsunuz. Ama ICUE kullanmak istemiyorum diyorsanız klavye üzerinden değişiklik yapamıyorsunuz. Ben yine de fiyatını göz önünde bulundurarak alınabilir diyorum.

Hocam ben öngörü ile 1 ay önceden İCUE yazılımı indirdim hala duruyor, bilek desteği de benim için sıkıntı değil zaten, kullanım rahatlığı malzeme kalitesi vesaire iyi değil mi hocam? Sonuçta o kadar para vereceğim içim rahat olsun istiyorum, birde elinizden birkaç fotoğraf atabilir misiniz?
Hocam birde klavye ile K70 MK.2'den çıkan o gümüş tuşlar çıkıyor mu?
Hocam neredeyse sesi yok diyebilirim çok sert bir şekilde oynayınca bile çok az ses geliyor. İlk kez mekanik klavye kullanmaya Strafe'le başladım ve başta biraz zorlandım ama şu an gayet rahat kullanıyorum. Daha önce Red ya da Blue Switch kullanmadım dolayısıyla kıyaslayamıyorum. Benim gözümde 1-2 eksiği var. Sonuçta alacak kişi ürünü eksiğiyle bilmeli. İlki bilek desteğinin biraz kısa olması. 1-2 cm daha uzun olsaymış mükemmel olurmuş. Bir de ICUE adlı bir yazılımla klavyeyi kişiselleştirip makro yazılımlarını kullanabiliyorsunuz. Ama ICUE kullanmak istemiyorum diyorsanız klavye üzerinden değişiklik yapamıyorsunuz. Ben yine de fiyatını göz önünde bulundurarak alınabilir diyorum.
Hocam klavye TR tuş dizimi olarak geliyor değil mi?
Hocam Strafe almak istiyorum en mantıklısı o ama içimde bilmediğim bir kuşku var, K70 MK.2 ile karşılaştırmalarını izledim aralarında bayağı fark var, aradaki fiyat farkına değer mi sizce? K70 MK.2 ile aralarındaki farkları yazayım;
-K70 alüminyum kasa Strafe plastik
-K70 daha uzun
-K70'in bilek desteği biraz daha uzun ve biraz daha kaliteli
-Strafe ışığı tuşlar arasında daha iyi yansıtıyor K70 tuşlara daha iyi yansıtıyor
-K70'in altında kablo düzeni için kanallar var
-K70'te kauçuk yüzey daha çok
Elimde olan parayla Strafe MK.2 alsam pişman olur muyum? Maksimum 800 TL başka klavye tavsiyeniz olur mu? Strafe güzel bir klavye ama içimde bir kuşku var.

Son düzenleme:
Hocam ben öngörü ile 1 ay önceden iCUE yazılımı indirdim hala duruyor

Ben de normalde sorun etmem hatta Mouse'um Logitech G300S ve yazılımını kullanıyorum fakat iCUE 200-400 MB arası RAM yiyor bende ve mecburen kapatıyorum.

Bilek desteği de benim için sıkıntı değil zaten, kullanım rahatlığı malzeme kalitesi vesaire iyi değil mi hocam?

Malzeme kalitesi gayet hoş herhangi bir rahatsızlık oluşturmadı, kullandıkça daha çok kullanmak istiyorum.
Görüntüler biraz kötü oldu kusura bakmayın. Bu arada akşam çok daha iyi gözüküyor.

IMG_20200616_135002.jpg

IMG_20200616_135016.jpg

IMG_20200616_1328222.jpg

Elimde olan parayla Strafe MK. 2 alsam pişman olur muyum? Maksimum 800 TL başka klavye tavsiyeniz olur mu? Strafe güzel bir klavye ama içimde bir kuşku var.

Hocam bugün için o fiyata alabileceğiniz benim gözümde en iyi klavye Strafe. Ancak ben risk almak istiyorum, (olursa!) Yaz indiriminde ben bu klavyeyi 800 liraya alırım diyorsanız buyurun. Burada tabii ki kimse Strafe'i K70 karşısında övmez, bu sizin tercihinize kalmış. Benim maksimum ayırdığım bütçe 750 TL idi daha fazla çıkamayacağımdan o fiyata bugün şartlarında alabileceğim en iyi klavyeyi aldığımı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ben de normalde sorun etmem hatta Mouse'um Logitech G300S ve yazılımını kullanıyorum fakat iCUE 200-400 MB arası RAM yiyor bende ve mecburen kapatıyorum.

Malzeme kalitesi gayet hoş herhangi bir rahatsızlık oluşturmadı, kullandıkça daha çok kullanmak istiyorum.
Görüntüler biraz kötü oldu kusura bakmayın. Bu arada akşam çok daha iyi gözüküyor.

Eki Görüntüle 593202

Eki Görüntüle 593203

Eki Görüntüle 593205

Hocam bugün için o fiyata alabileceğiniz benim gözümde en iyi klavye Strafe. Ancak ben risk almak istiyorum, (olursa!) Yaz indiriminde ben bu klavyeyi 800 liraya alırım diyorsanız buyurun. Burada tabii ki kimse Strafe'i K70 karşısında övmez, bu sizin tercihinize kalmış. Benim maksimum ayırdığım bütçe 750 TL idi daha fazla çıkamayacağımdan o fiyata bugün şartlarında alabileceğim en iyi klavyeyi aldığımı düşünüyorum.
HoHocam içimdeki kuşku gitti attığınız fotoğraflar çok güzel internettekiler hiç iyi değildi, bende bu klavyeyi alacağım teşekkür ederim yardımlarınız için

Eki Görüntüle 593202

Eki Görüntüle 593203

Eki Görüntüle 593205

HoHocam içimdeki kuşku gitti attığınız fotoğraflar çok güzel internettekiler hiç iyi değildi, bende bu klavyeyi alacağım teşekkür ederim yardımlarınız için
@Blaxies hocam müsait olursanız gece karanlık ortamdan bşrkaç fotoğraf atabilir misiniz? Birkaç gün içinde alacağım inşaallah ürünü

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı