K70 MK2 rapidfire vs HyperX alloy FPS RGB

K70 fiyatına değmez. Daha ucuzuna daha iyi bulunabilir. Hem bu iki klavye yan yana koyulamaz ki. Fiyat farkına bakarsan anlarsın zaten. Hem alloy membrane.

Ben fiyata bakmadım soruyu cevapladım hocam fiyata bakarsak işin içinden çıkılmaz. 😁

Hocam bütçenizi bilmiyorum ama ben razer, hyperx, Corsair, logitech, steelseries klavyeler kullanmış biri olarak en iyi klavye markalarının razer Corsair ve steelseries olduğunu söyleyebilirim. Fakat benim en çok hoşuma giden ve beni rahat hissettiren Corsair oldu. Şuanda k95 platinum kullanıyorum itopyadan indirimden almıştım 900 türk lirasına. Apex prodan sonra bence dünyanın en iyi klavyesi Apex Pro da k95 platinuma göre pahalı zaten. Şahsen Corsair almanızı tavsiye ederim.

Hocam bütçenizi bilmiyorum ama ben Razer, HyperX, Corsair, Logitech, SteelSeries klavyeler kullanmış biri olarak en iyi klavye markalarının Razer Corsair ve SteelSeries olduğunu söyleyebilirim. Fakat benim en çok hoşuma giden ve beni rahat hissettiren Corsair oldu. Şu anda K95 Platinum kullanıyorum İtopya'dan indirimden almıştım 900 Türk lirasına. Apex Pro'dan sonra bence dünyanın en iyi klavyesi Apex Pro'da K95 Platinum'a göre pahalı zaten. Şahsen Corsair almanızı tavsiye ederim.

Peki Speed Switch mi alayım sence Red mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı