hasanaliothn
Decapat
Bu iki klavyeden hangisi daha iyidir, hangisini önerirsiniz?
K70 fiyatına değmez. Daha ucuzuna daha iyi bulunabilir. Hem bu iki klavye yan yana koyulamaz ki.K70 çakar. Klavye Corsair'in işi bence.
K70 fiyatına değmez. Daha ucuzuna daha iyi bulunabilir. Hem bu iki klavye yan yana koyulamaz ki. Fiyat farkına bakarsan anlarsın zaten. Hem alloy membrane.
Doğrudur. Hem ikisi mekanikmiş ben yanlış hatırladım. K70 alacağına hem K68 daha iyi olur. İkisi arasında öyle muhteşem fark yok ama 300 TL farkları var.Ben fiyata bakmadım soruyu cevapladım hocam fiyata bakarsak işin içinden çıkılmaz.![]()
Hocam bütçenizi bilmiyorum ama ben Razer, HyperX, Corsair, Logitech, SteelSeries klavyeler kullanmış biri olarak en iyi klavye markalarının Razer Corsair ve SteelSeries olduğunu söyleyebilirim. Fakat benim en çok hoşuma giden ve beni rahat hissettiren Corsair oldu. Şu anda K95 Platinum kullanıyorum İtopya'dan indirimden almıştım 900 Türk lirasına. Apex Pro'dan sonra bence dünyanın en iyi klavyesi Apex Pro'da K95 Platinum'a göre pahalı zaten. Şahsen Corsair almanızı tavsiye ederim.
Alacaksan K68 al. Fiyat farkına değmez.Peki Speed Switch mi alayım sence Red mi?
Alacaksan K68 al. Fiyat farkına değmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.