epodhii Decapat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 1.163 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 18 Eylül 2023 #1 MMA dövüşcüsü Kaan Kazgan ve Fitness koçu Savaş Cebeci, sosyal medyada atışarak birbirlerini düelloya davet ediyorlardı. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2023
MMA dövüşcüsü Kaan Kazgan ve Fitness koçu Savaş Cebeci, sosyal medyada atışarak birbirlerini düelloya davet ediyorlardı. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Cpt Price Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2016 Mesajlar 1.414 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B450M S2H MB AMD Ryzen 5 5500 4.2 Ghz CPU Sapphire Nitro RX 6700 10 GB GPU XPG Gammix D30 2x8 GB RAM Apacer AS2280P4 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek IT Uzmanı 18 Eylül 2023 #2 70 Kilo adamdan dayak yemiyordu hani.
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.254 Çözümler 6 Yer Semerkant 18 Eylül 2023 #3 Nerdesin caney
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 18 Eylül 2023 #4 Bomboş olay. Savaş Cebeci'nin kaçıncı rezil oluşu. Kaan'da ayıp etmiş. Kendi kendine başla deyip girmiş alttan.
Bomboş olay. Savaş Cebeci'nin kaçıncı rezil oluşu. Kaan'da ayıp etmiş. Kendi kendine başla deyip girmiş alttan.
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Eylül 2023 #5 Ben inanmıyorum açıkçası.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #6 Lavaş niyetine yemiş.
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.476 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #7 Kuralsız diyorlardı al sana kuralsız. İnsanları eziklemek bu kadar kolay değil işte.
Y Ywja Femtopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Eylül 2023 #8 Şu, Savaş isimli şahıs neden herkesle kavga ediyor acaba? Dayak yemeyeceğini iddia ediyordu sanki bi' ara.
Şu, Savaş isimli şahıs neden herkesle kavga ediyor acaba? Dayak yemeyeceğini iddia ediyordu sanki bi' ara.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 18 Eylül 2023 #9 Boş insanları ünlü ediyorsunuz sonra böyle dayak yiyorlar. Pek üzülmedim açıkçası.
Hera092 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 717 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #10 epodhii dedi: MMA dövüşcüsü Kaan kazgan ve fitness koçu savaş cebeci, sosyal medyada atışarak birbirlerini düelloya davet ediyorlardı. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İkisi de iyi prim kastı savaş cebeci sürekli boş yapıp dayak yiyor zaten. Ywja dedi: Şu, savaş isimli şahıs neden herkesle kavga ediyor acaba? Dayak yemeyeceğini iddia ediyordu sanki bi' ara. Genişletmek için tıkla... Yolda beni görse bana da diyecek o herif.
epodhii dedi: MMA dövüşcüsü Kaan kazgan ve fitness koçu savaş cebeci, sosyal medyada atışarak birbirlerini düelloya davet ediyorlardı. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İkisi de iyi prim kastı savaş cebeci sürekli boş yapıp dayak yiyor zaten. Ywja dedi: Şu, savaş isimli şahıs neden herkesle kavga ediyor acaba? Dayak yemeyeceğini iddia ediyordu sanki bi' ara. Genişletmek için tıkla... Yolda beni görse bana da diyecek o herif.