Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci kavga etti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yani hocam siz öyle dersiniz ama emin olun bu yazıyı gören 10 kişiden 9'u hazır değildim der o kadar eminim ki.

Adamın işi yumruk atmak ve yumruk yemek. Sen kaan kazgan'ın bir yumruğa bayılacağına inanıyor musun cidden?

Karşısındaki kişi ağır siklet. MMA'da adama sence öyleleri mi geliyor? Bayılacağından değil sersemleyeceğinden bahsettim. Türkçede mübalağa diye bir şey vardır.

Kaan en az 10 defa hadi demiş.
Adamın dövüşmeye gönlü yok ki zaten. Kaan kaç kere çağırdı bunu bu her zaman erteledi.

Karşısındaki kişi ağır siklet. MMA'da adama sence öyleleri mi geliyor? Bayılacağından değil sersemleyeceğinden bahsettim. Türkçede mübalağa diye bir şey vardır.

Öyleleri gelsin gelmesin fark etmez. Kaan 130 kiloluk bir dağ ayısını altında zabdedecek kadar güçlü bir adam gördüğün üzere.

Bu olay adliyelik olur, öncelikle bu tarz kavgalar ringde yapılır etrafına topladığın çete üyesi gibi adamlarla değil. Ortada kavgayı başlatacak kimse yok direkt darp etmeye atlar gibi giriyor Kaan, ayrıca bu elemanın da belinde silah var sanırım "kimse karışmasın" diye tehdit savuruyor ortalığa.

O videonun öncesi var. Adam başla diyor lavaş daha konuşmaya çalışıyor. Adam oraya geldiyse senle konuşmaya değil kavgaya gelmiş. Gardını alacaktı bahaneye gerek yok dostum.
Bahane değil. Profesyonel mma dövüşçüsüyüm diyorsan ona göre oynayacaksın oyununu. Burda MMA dışına çıkıp tamamen random dövüşmüş. Kuralsız denmiş okay ona laf yok. Ama kendi kafasında senaryo kurup ona göre oynamış Kaan Bey.

İyi dövmüş yapması gerekeni yapmış ama Kaan'ın lisansı gidebilir benden demesi hatta iş başka boyutlara da gidebilir ucu açık bir olay. Madem böyle bir şey yapacaktınız hakemli ringte dövüşebileceğiniz bir yer ayarlasaydınız.

Arkadaşlar, burada kavgayı başlatmak için bir hakem gerekmiyor mu? O kadar kişi var biri ortaya geçip tarafları ayırtıp uzaktan başlatabilirdi, bu şekilde adil bir sokak kavgası olurdu. Savaş cebeci laf anlatırken kendisi direk "hadi" diyerek bel altı giriyor. Adil bir dövüş olmadı, Savaş cebeci kaybedecek ise bile bu şekil olmamalıydı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…