Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci kavga etti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öbür eleman konuşma esnasında direkt dalıyor. Adil değil.
Zaten 4 5 kere hadi hadi diyip start verilmiş Savaş hala boş boş konuşuyor. Yok oranı kırarım yok buranı kırarım. Konuşmak yerine ilk startta dövüşmeye çalışsaymış belki 1 2 yumruk sallarmış.

Herkes adil değil falan demiş ama bence gayet doğal. Örneğin, ben 120 kilo olsam, örnek veriyorum, boksör birisini normal biri olarak gördüğümü düşünürsek, normalde 70 kiloluk adamı üstümden atar döverdim. Ama savaş yapamıyor çünkü gücü yetmiyor. Yani arkadaşlar, kabul edin, savaş, yenildiğini düşündüğüm gibi savaş yener diye düşünüyordum ama yenildi.

Savaş denen adam zaten kırarım kolunu diyerek kavgaya başlamış. Dayak yemesine hiç şaşırmadım.

Olayın gelişebileceği tek farklı olay, aynı pozisyonda Kaan kalsaydı çok çok daha kötü bir sonuç olurdu.

Eğer altta Kaan kalsaydı yüksek ihtimalle travma geçirirdi fakat bir dövüçünün olayı zaten altta kalmamak.

Herkes adil değil falan demiş ama bence gayet doğal. Örneğin, ben 120 kilo olsam, örnek veriyorum, boksör birisini normal biri olarak gördüğümü düşünürsek, normalde 70 kiloluk adamı üstümden atar döverdim. Ama savaş yapamıyor çünkü gücü yetmiyor. Yani arkadaşlar, kabul edin, savaş, yenildiğini düşündüğüm gibi savaş yener diye düşünüyordum ama yenildi.
Hocam adam kim bilir 200kg bench atıyordur neden Kaan kazganı üstünden atmadı yada atamadı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı