Kabak çekirdeği unu neden popüler değil?

Oakenshield

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, 100 gramında ortalama 60 70 gram protein olan kabak çekirdeğiunu neden popüler değil?

Yulaftan kat kat daha fazla protein, magnezyum ve demir içeriyor. Fiyat olarak da neredeyse aynı.
Tadı mı çok kötü?

Tadını bilmemde sanırım toplum yargılarından şimdi bunu sokaktan adam çevirip sorsan.
Kaç kişi bilir?

Ben denemiştim bir kere, tadı bana göre gerçekten kötüydü baya ama bu besin değerleri için tercih edilebilir. Bu arada 60g protein bence gerçekçi değil pek, 100g kabak çekirdeğinin kendisinde bile anca 25g protein var.

Ciddi misiniz? Böyleyse gerçekten çok iyi bir şey bu. 100gr kaç kalori peki? Ya da içerik bilgisini nereden aldınız? Link atabilir misiniz?

Tabi bu bilgiler doğru mu bilmiyorum.

Son düzenleme:
Influencer tayfaya parayı basıp reklamını yaptırsalar bir anda patlar. Ben böyle bir şey olduğunu İlk defa duyuyorum. Duyulmadığı için bilinmiyor sanırım. Normal marketlerde bulabileceğimiz bir şey değil galiba, merak ettim.

Bir kaç siteye daha baktım da 25 gram diyor yani bu sitenin verdiği bilgiler ne kadar doğru bilemicem kimsenin günahına girmiyim

Kültürümüzde değil ama harbi popüler olması gereken bir yiyecek bence, görüntüsü filan çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…