Kabak çekirdeği unu neden popüler değil?

Oakenshield

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, 100 gramında ortalama 60 70 gram protein olan kabak çekirdeğiunu neden popüler değil?

Yulaftan kat kat daha fazla protein, magnezyum ve demir içeriyor. Fiyat olarak da neredeyse aynı.
Tadı mı çok kötü?

Denizlerle çevrili ülkede neden az balık çıkıyor ve yeniyor? Alışmamışız, kültürümüzde yaygın değil. Gayet iyi görünüyor, tarif paylaşırsan denerim.

Merhaba arkadaşlar, 100 gramında ortalama 60 70 gram protein olan kabak çekirdeğiunu neden popüler değil?

Yulaftan kat kat daha fazla protein, magnezyum ve demir içeriyor. Fiyat olarak da neredeyse aynı.
Tadı mı çok kötü?

Ciddi misiniz? Böyleyse gerçekten çok iyi bir şey bu. 100gr kaç kalori peki? Ya da içerik bilgisini nereden aldınız? Link atabilir misiniz?

Influencer tayfaya parayı basıp reklamını yaptırsalar bir anda patlar. Ben böyle bir şey olduğunu İlk defa duyuyorum. Duyulmadığı için bilinmiyor sanırım. Normal marketlerde bulabileceğimiz bir şey değil galiba, merak ettim.

Influencer tayfaya parayı basıp reklamını yaptırsalar bir anda patlar. Ben böyle bir şey olduğunu İlk defa duyuyorum. Duyulmadığı için bilinmiyor sanırım. Normal marketlerde bulabileceğimiz bir şey değil galiba, merak ettim.
Bir kaç siteye daha baktım da 25 gram diyor yani bu sitenin verdiği bilgiler ne kadar doğru bilemicem kimsenin günahına girmiyim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı