Kabasakal adlı sitede dolandırıldım

Gülenler ve dalga geçenler uzak dursun böyle konulardan sonuçta bir mağduriyet var.
Anladığım kadarıyla hesabı geri alman imkansız parayı da öyle sen en iyisi yöneticiyle görüş hesabı komple banlat ...
Parayı alanda huzur bulmasın.
@Onur Altuğ Sever açıklamış bu dediğini. Almadan önce ne olduğu belirsiz bir siteden 2000 TL gibi yüksek bir miktarda LoL hesabı satın alıp çaldırıyor. Almadan önce sorsaydı 2000 TL'si cebinde kalırdı. Duyar kasmayın.

Merhaba arkadaşlar Kabasakal.com adlı sitede League of Legends hesabı aldım 2000TL'ye. 2 gün sonra hesabı geri aldı. Ne yapmamı önerirsiniz?

Ben size şöyle takdim edeyim.

Dosya Ekleri

• download.jpg
    download.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 60
“Size temin edilen hesap size özeldir ve Riot Games, kullanıcı hesaplarının devrini kabul etmez ve kesin olarak yasaklar. Herhangi bir hesabı satın almayacaksınız, satmayacaksınız, hediye olarak vermeyeceksiniz ve alım satımını yapmayacaksınız ve böyle bir teklifte bulunmayacaksınız ve bu yönde girişimler hükümsüz ve geçersiz olacaktır. (İşbu Sözleşmede kesin olarak izin verilmedikçe veya Riot Games tarafından kesin olarak onaylanmadıkça) Hesabınızın ve/veya giriş bilgilerinizin tarafınızca başkasına verilmesi, hesabınızın askıya alınmasına veya feshine yol açabilir.”
O Riotgames kurallarına göre hiç bir şekilde destek vermez.
Bu siteler üstüne düşerse gereken ceza veriliyor dolandırıcılıktan.
Gamermark adlı sitede bizzat yaşadık böyle bir durum satıcı hesabı geri vermek zorunda kaldı evine tebligat gidince.
Şikayetvar'a bakabilirsiniz dava açtılar vesaire bir çok konu var, hazır cevap vermeyiniz yasak diye oyunun kurallarına göre yasak ve cezası var bu madde de.

İnşallah trolldür de bu olayı yaşamamışsınızdır. Aksi halde (kurallar/Yasalar bir yana dursun halde) tek seferde o meblağı yatırmadan önce bayağı araştırmanız gerekmez miydi?

Konuyu, siteden hesap alacaksınız da sitenin güvenli olup olmadığını daha önceden alışveriş yapan çıkarda önbilgim olur diyerekten açmışsınız gibi...

Kabasakal karakterinin düzenbaz biri olması ironisi.....site ismi yanlış seçilmiş bence.

Dosya Ekleri

• kabasalak.jpg
    kabasalak.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 77
4.6. Satıcı, Satış sonrasında satmış olduğu ürünü ilgili oyun firması ile iletişime geçerek ilgili hesabın çalınma (erişimin kaybolması) gerekçesiyle hesabı kurtarmayacağını, bu durumun gerçekleşmesi halinde Site'nin uğrayacağı maddi ve manevi bütün zararı karşılamayı ve nitelikli dolandırıcılık suçuyla hakkında soruşturma açılabileceğini kabul, beyan taahhüt eder.

Sitenin kurallarında yazıyor, siz Riot kurallarını atıyorsunuz hiç bir şey olmaz diye...
Bi deneyin bakalım oluyor mu olmuyormu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı