Kabasakal Steam CD key konusunda güvenilir mi?

180 TL'ye geçen ay Days Gone aldım sıkıntı çekmedim hocam.

180 TL'ye Days Gone çok ucuz yani anormal derecede ucuz bir şüphelenmedi değilim acaba bu değirmenin suyu nereden geliyor.

180 TL'ye Days Gone çok ucuz yani anormal derecede ucuz bir şüphelenmedi değilim acaba bu değirmenin suyu nereden geliyor.

Gerçi partnerlerde(yanlış yere bakmadıysam) urcanx berk rip tepe necati zeon akçay gibi ünlü YouTuber ve yayıncılar var.
 
Pek çok konu açılmıştır eminim ama emin olamadım siteye girip baktığımda Mortal Kombat 11'in 80 lira civarı olduğunu gördüm. 900 TL'lik God of War 300 TL civarıydı veya WWE 2K playgrounds oyunu normalde 1500 TL civarıyken 60 TL olarak gözüküyordu indirimli halleri. Ayrıca piyasada minimum 240 TL civarına satılan Valorant 1250 VP (Valorant'ın kendisinde 250 TL) Kabasakal'da indirimli olarak 225 TL'ye satılıyor. Bu fiyatlar bana anormal derecede ucuz geldi. Steam hesabı satıyorlardır diyeceğim ama Steam CD key olarak verilir yazmışlar ilana (Mortal Kombat 11). Mortal Kombat 11 ilanının resmini bıraktım eğer gerçekten CD key olarak veriyorlarsa oyunları veya VP, RP vb epinleri gerçekten sorunsuz veriyorlarsa çok iyi ama emin olamadım. Normalde internette ucuza Minecraft arıyordum Kabasakal'da Minecraft Java+Bedrock paketini 300 lira civarına satan bir ilan gördüm (normal orijinal paket 510 TL falan).
MK11 alacaksan full paket al

 

Yeni konular

Geri
Yukarı