Sayn0r Femtopat Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #11 @Penaldo Sonuç ne girebildin mi kabin memurluğuna? Bende de kısmi renk körlüğü var (deutan) sorun çıkarıyor muymuş?
@Penaldo Sonuç ne girebildin mi kabin memurluğuna? Bende de kısmi renk körlüğü var (deutan) sorun çıkarıyor muymuş?
Penaldo Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 717 Çözümler 2 20 Temmuz 2024 #12 Sayn0r dedi: @Penaldo Sonuç ne girebildin mi kabin memurluğuna? Bende de kısmi renk körlüğü var (deutan) sorun çıkarıyor muymuş? Genişletmek için tıkla... Şuan apayrı bi bölüm okuyorum hayat ne yapacağı belli olmuyor aradan yıllar geçti, kısmi renk körlüğü engel diye hatırlıyorum havacılık sektörü için.
Sayn0r dedi: @Penaldo Sonuç ne girebildin mi kabin memurluğuna? Bende de kısmi renk körlüğü var (deutan) sorun çıkarıyor muymuş? Genişletmek için tıkla... Şuan apayrı bi bölüm okuyorum hayat ne yapacağı belli olmuyor aradan yıllar geçti, kısmi renk körlüğü engel diye hatırlıyorum havacılık sektörü için.