Kablo çekmeden Access Point kullanma

Merhaba, TP-Link td serisi bir modem var komşudan kablo çekip modeme taktım. YouTube'den baktığım kadarı ile ayarlarını yapmaya çalıştım ancak modeme bağlanmıyor IP adresi alınıyor diyor. Sürekli bağlantı olmuyor.
merhaba tplink TD serisi bi modem var komşudan kablo çekip modeme taktım youtube den baktığım kadarı ile ayarlarını yapmaya çalıştım ancak modeme bağlanmıor ip adresi alınıor diyor sürekli bağlantı olmuyor

Komşudan gelen kabloyu mavi "WAN" girişine takın. Daha sonra modem arayüzüne girin. Hızlı urulum veya Quick start kısmındaki talimatları takip ederek kurmayı deneyin.

Hızlı kurulum kısmı yoksa;
Network>WAN yolunu izleyerek wan ayarını "DHCP" olarak seçin. Ayarları kaydedin.
Daha sonra LAN kısmına gelin ve IP kısmına 192.168.0.1 yazın. Ayarları kaydedin. Cihazı yeniden başlatın. Cihaz açıldıktan sonra yeni arayüz IP'si 192.168.0.1 olarak değişmiş olacaktır. Bu adresten bağlanın.
Kablosuz bağlantı ayarlarını yaptıktan sonra hem kablosuz olarak hem de cihazınızın arkasındaki LAN çıkışlarından kablolu olarak internete bağlanabilmeniz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…