Kablo Çekmeden Stabil İnternet Bağlantısı

Hocam nacizane görüşüm hiç o kadar masrafa gerek yok. 100TL'ye istediğiniz uzunlukta "kaliteli" bir CAT 6 kablo alırsınız. Siz çekemezseniz de bir ustaya çektirir 100 lira da ustaya verirsiniz. 200TL'ye en stabil performansa kavuşursunuz.

Kendimden örnek vereyim 2 aydır kablosuz kullanıyordum ve 100Mbps internetimi 60Mbps alıyordum. Ping'i söylemiyorum bile. Geçen hafta 20MT CAT 6 kablo aldım kablo çektim. Dibine kadar performansı kullanıyorum.

Bilgi: Fiyatlar üst sınırdan söylenmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca PowerLine adaptörler bildiğim kadarıyla aynı elektrik kablosu üzerinde olursa çalışıyor. Aynı ev içinde bir odadan diğer odaya gibi. Çünkü komşunuz ve siz aynı elektriği kullanmıyorsunuz.

Eskisi gibi istemiyorum hocam ya daha stabil olmalı.

PowerLine adaptörler var onları önerir misiniz?

Yok canım sanmam elektrik kablosu internet taşıyamaz.

Elektrik kablosu ve internet ne alaka onu anlayamadım. Birinde faz, nötr, toprak var. Diğerinde 8 farklı bağlantı kablosundan oluşan bir sistem. PowerLine adaptör dediğiniz cihaz elektriği sadece güç ihtiyacı için kullanıyor, herhangi bir veri transferi yapmıyor.

Yanlış bilgi PowerLine adaptör ek elektrik adaptörü gerekmesin diye o şekilde gücünü prizden alıyor ayrıca başka bir şeyde takabiliyirsunuz üstüne.

Akşam akşam yapma bunu.

Yanlış bilgi PowerLine adaptör ek elektrik adaptörü gerekmesin diye o şekilde gücünü prizden alıyor ayrıca başka bir şeyde takabiliyirsunuz üstüne.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu internet işlerini pek bilmiyorum ama buradan yola çıkarak öyle bir şey dedim.

Neresi yanlış acaba? Bildiğiniz interneti elektrik üzerinden dağıtmaya yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…