Kablo ile Baglı Wi-Fi 6 Modemde Ping Yükseliyor

wruno967

Hectopat
Yaklasık 6 ay önce Superonline 100 Mbps internetten Superonline 200 Mbps internete geçiş yaptım. Geldiler modemi yeni ve daha iyi diye Wi-Fi 6 modemle degiştirdiler. Fakat o zamandan bu yana anlayamadıgım bir sekilde 15-20 dk aralıkla saniyelik pingler giriyor. İnternette gezerken YouTube'da videolar acarken rahat hissediyorum. Normalde bir videoya tıkladığımda 1 saniye surmeden video baslıyor. Ama bazen 3-4 saniye yukleme seyi oluyor sonra acılıyor. Aynı sekilde loldede bir oyunda 1-2 defa ışınlanıyor gibi oluyorum saniyelik bir şey. Ethernet kablosu ile kullanıyorum interneti bu modem degişmeden önce öyle bir şey yoktu. 2 tane Ethernet kablosunu RJ45 baglayıcıyla baglıyorum öyle bilgisayara geliyor ondan mıdır diye dusundum alırken fazla almıstım baskasını taktım yine aynı. Baska böyle bir sorun yasayan gören var mı? Bir de uzun süre ping test edecek bir uygulama veya CMD de komut var mı bunu Superonline'a kanıtlamak için? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…