Kablo Yığını Nasıl Düzenlenir?

Makaleler
1
Çalışma masasının üstü dizüstü bilgisayarın, masa lambasının, modemin, yazıcının kabloları ile dolu özellikle ders çalışırken bu kablolar beni çok rahatsız ediyor. Masa çok küçük olmamasına rağmen hem yer kalmıyor hem de sandalyenin tekerlerine falan dolanıyor. Mühendislik okuyorum, bilgisayarı hem sözlük hem de hesap makinesi yerine kullanmam gerekiyor bu yüzden bilgisayarı kaldırmanın imkanı yok, aynı zamanda bilgisayarda oyun oynarken de modemi kablolu bağlamam gerekiyor yani modemi farklı yere koyamam. Bu kablolardan kurtulmanın bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir görsel ekleyebilirseniz, daha iyi yorum yapabiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoklu prizi daha uzun bir ürünle değiştirip yakınlaştırın. Kabloları da masanın arkasından çıkartıp arkada bırakın. Modemin güç kablosunu da ona takarsınız. Ayrıca modemin kablosunu uzatarak modemi arka kısma yaslayabilirsiniz. Yine masanın arkasından çıkartın kabloları.
Masanın arkasından çıkarmak için bir delik açmanızı öneririm.

Öncelikle merhaba bilgisayarın kablolarını uzatıp ''kanal'' yöntemi ile kabloları duvarın üzerinden modeme modemden bilgisayarın şarz kablosu dahil olmak üzere hepsini toplu bir şekilde götürebilirsiniz. Alırsanız eğer çoklu priz alarak onun kanal başlıklarını da prizin bitiş yerinden kurabilirsiniz.
Bu çok büyük bir işlem zaten kanalların genişlikleri de 10 cm siz 2 cm lik kanal alsanız size yeterli olacaktır 1.5 metre kadar kanal da işinizi görecektir.

Öncelikle teşekkür ederim. Modemi geriye alamıyorum alınca kabloları masaya değiyor düşüyor Acaba masayı bir kaç yerinden matkapla delip kabloları deliklerden geçirip masanın altına yapıştırsam çok mu saçma alır?
Bu kanal yöntemini başarabilir miyim, şüphelerim var.

Arkasında kalacak şekilde bir düzenleme yapabilirsiniz. Delik açmak şart.

Ayarlarsınız, kanalların iç kısımlarında delikleri var o deliklerden duvara kalem ile işaretleyip delik açın. Ardından delik yerlerine dübel çakın. Ve kanalı oraya dayayıp vidalarla sıkın. Şarjlı matkaba ihtiyacınız olacaktır.

Arkasında kalacak şekilde bir düzenleme yapabilirsiniz. Delik açmak şart.
Teşekkür ederim yapmaya çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…