MoonDrag Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar sizce yaptığım kablolama iyi mi? Başka tavsiyeleriniz var mı?
Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 4 Eylül 2020 #2 Gayet güzel iş çıkarmışsınız. Elinize sağlık. Artı 0 Eksi
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.812 Makaleler 35 Çözümler 1.143 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 4 Eylül 2020 #3 Fena olmamış. Kablolar biraz yayılarak daha alçak bir şekilde yerleştirilebilirmiş ama olsun. Asıl önemli olan ön tarafı zaten, orası nasıl? Artı 0 Eksi
Fena olmamış. Kablolar biraz yayılarak daha alçak bir şekilde yerleştirilebilirmiş ama olsun. Asıl önemli olan ön tarafı zaten, orası nasıl?
TheLastComp.Bender Picopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 165 4 Eylül 2020 #4 Ön taraf? Artı 0 Eksi
KS KS MoonDrag Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #5 Bora Dere dedi: Fena olmamış. Kablolar biraz yayılarak daha alçak bir şekilde yerleştirilebilirmiş ama olsun. Asıl önemli olan ön tarafı zaten, orası nasıl? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde. Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: Fena olmamış. Kablolar biraz yayılarak daha alçak bir şekilde yerleştirilebilirmiş ama olsun. Asıl önemli olan ön tarafı zaten, orası nasıl? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde.
TheLastComp.Bender Picopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 165 4 Eylül 2020 #6 Ön taraf gayet iyi. Artı 0 Eksi
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.812 Makaleler 35 Çözümler 1.143 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 4 Eylül 2020 #7 Ön taraf da güzel olmuş. Biraz daha temiz yapılabilirmiş tabii ki ama bu haliyle de oldukça iyi. Hava akışına bir zararı yok ve gayet temiz duruyor. Artı 0 Eksi
Ön taraf da güzel olmuş. Biraz daha temiz yapılabilirmiş tabii ki ama bu haliyle de oldukça iyi. Hava akışına bir zararı yok ve gayet temiz duruyor.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.229 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #8 Ben de bir gün kasamın kablolarını adam edeceğim inşallah. SATA kablolarını hard disk yuvalarina yığdım resmen. Artı 0 Eksi
Ben de bir gün kasamın kablolarını adam edeceğim inşallah. SATA kablolarını hard disk yuvalarina yığdım resmen.
KS KS MoonDrag Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #9 Bora Dere dedi: Ön taraf da güzel olmuş. Biraz daha temiz yapılabilirmiş tabii ki ama bu haliyle de oldukça iyi. Hava akışına bir zararı yok ve gayet temiz duruyor. Genişletmek için tıkla... Evet haklısınız. Ama Corsair sağ olsun, kabloları demir halat misali yaptığı için bu kadarı geldi elimden. Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: Ön taraf da güzel olmuş. Biraz daha temiz yapılabilirmiş tabii ki ama bu haliyle de oldukça iyi. Hava akışına bir zararı yok ve gayet temiz duruyor. Genişletmek için tıkla... Evet haklısınız. Ama Corsair sağ olsun, kabloları demir halat misali yaptığı için bu kadarı geldi elimden.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.229 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #10 MoonDrag dedi: Evet haklısınız. Ama Corsair sağ olsun, kabloları demir halat misali yaptığı için bu kadarı geldi elimden. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı konudan şikayetçiyim. Bükemiyoruz kabloları. Artı 0 Eksi
MoonDrag dedi: Evet haklısınız. Ama Corsair sağ olsun, kabloları demir halat misali yaptığı için bu kadarı geldi elimden. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı konudan şikayetçiyim. Bükemiyoruz kabloları.