MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar sizce yaptığım kablolama iyi mi? Başka tavsiyeleriniz var mı?
KS KS MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #11 SHER-LOCKED dedi: Ben de bir gün kasamın kablolarını adam edeceğim inşallah. SATA kablolarını hard disk yuvalarina yığdım resmen. Genişletmek için tıkla... Çoğu kablom hard disk’in üzerinde duruyor benimde zaten. Kasamın yeterli büyüklükte ve kablolama alanına sahip olmadığı için. Artı 0 Eksi
SHER-LOCKED dedi: Ben de bir gün kasamın kablolarını adam edeceğim inşallah. SATA kablolarını hard disk yuvalarina yığdım resmen. Genişletmek için tıkla... Çoğu kablom hard disk’in üzerinde duruyor benimde zaten. Kasamın yeterli büyüklükte ve kablolama alanına sahip olmadığı için.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.249 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #12 MoonDrag dedi: Çoğu kablom hard disk’in üzerinde duruyor benim de zaten. Kasamın yeterli büyüklükte ve kablolama alanına sahip olmadığı için. Genişletmek için tıkla... Ben direkt hard disk yuvalarına soktum. Artı 0 Eksi
MoonDrag dedi: Çoğu kablom hard disk’in üzerinde duruyor benim de zaten. Kasamın yeterli büyüklükte ve kablolama alanına sahip olmadığı için. Genişletmek için tıkla... Ben direkt hard disk yuvalarına soktum.
KS KS MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #13 SHER-LOCKED dedi: Ben direkt hard disk yuvalarına soktum. Genişletmek için tıkla... Eğer hard disk yuva bölümü kasanın alt tarafından sökülebiliyorsa sökün. Hard diski vida ile sabitlersiniz. Belki biraz daha rahatlar. Artı 0 Eksi
SHER-LOCKED dedi: Ben direkt hard disk yuvalarına soktum. Genişletmek için tıkla... Eğer hard disk yuva bölümü kasanın alt tarafından sökülebiliyorsa sökün. Hard diski vida ile sabitlersiniz. Belki biraz daha rahatlar.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #14 Hocam, konuya baktım. Bence başarılı. Corsair için dediğinizi daha önce duydum. Sert kablo olayı. Hayırlı olsun. Artı 0 Eksi
Hocam, konuya baktım. Bence başarılı. Corsair için dediğinizi daha önce duydum. Sert kablo olayı. Hayırlı olsun.
Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 4 Eylül 2020 #15 MoonDrag dedi: Bu şekilde. Eki Görüntüle 657797 Genişletmek için tıkla... Katır James... yine çıktın karşıma. Artı 0 Eksi
MoonDrag dedi: Bu şekilde. Eki Görüntüle 657797 Genişletmek için tıkla... Katır James... yine çıktın karşıma.
KS KS MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #16 Kullanıcı1355 dedi: Katır james... Yine çıktın karşıma. Genişletmek için tıkla... ... Aldığım dönemde SSD fiyatları epey yüksek olunca onu almıştım. Şimdilik bir sıkıntımız yok. Ancak yazılımı veya sıcaklık takibi olsaydı iyiydi. Artı 0 Eksi
Kullanıcı1355 dedi: Katır james... Yine çıktın karşıma. Genişletmek için tıkla... ... Aldığım dönemde SSD fiyatları epey yüksek olunca onu almıştım. Şimdilik bir sıkıntımız yok. Ancak yazılımı veya sıcaklık takibi olsaydı iyiydi.