Kabloları eksik SSD iade edilip M.2 SSD alınır mı?

Kablolar, anakartınızın kutusundadır. SSD'nin yanında sata kablosu verilmez.
Evet demek istediğim kasamın içinde ki bağlı kabloların arasında sata kablosu yoktu, bir tane var o da uymadı SSD'ye.

Demek istediğim kasamın içinde sata ve veri kablosu yok, SSD'nin içinde kablo olmasını beklemiyorum zaten.

Son düzenleme:
Farklı güç kaynaklarında farklı adette SATA güç portu bulunabilir. Bu normal. Anakart için de aynı şey geçerli ama 2'den az koyan firmatı görmedim ben. Hazır sistem falan aldıysanız koymamaları şaşırtmaz. Casper kasa alıp içinden SATA kablosu çıkan kimseyi duymadım.
İnsanlar size anakartın kutusunda demesine rağmen hala anakartın üzerinde/kasanın içinde SATA kablosu yok deyip duruyorsunuz.

İçinde bir adet kablo var ancak ne yaptıysam SSD'ye takamadım, fotoğrafını göndersem sata kablosu olup olmadığını söyleyebilir misiniz?

Bu SATA güç kablosu gibi duruyor. Pinleri rahatça sayabileceğim kadar kaliteli bir görsel değil. %100 odur diyemem. Yanlış hatırlamıyorsam benzer şekilli başka bir port daha vardı.

Burada 4. sayfada görebileceğiniz gibi 2 adet SATA kablosu olması gerekiyor kutu içeriğinde.

SATA güç kablosu bu. Bunun yanında SATA data kablosu gerekli. O da anakartın kutusunda olması gerek. Yok ise kendiniz alın. Amazon üzerinde bizzat kendimde kullandığım bir SATA kablosu.
Düzeltme: Bu sefer taktım sanırım yanlış bir şekilde takmayı denemiştim geriye sadece sata kablosu kaldı teşekkürler cevaplarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…