Kabloları eksik SSD iade edilip M.2 SSD alınır mı?

Kablolar, anakartınızın kutusundadır. SSD'nin yanında sata kablosu verilmez.
Evet demek istediğim kasamın içinde ki bağlı kabloların arasında sata kablosu yoktu, bir tane var o da uymadı SSD'ye.

Eksiklik yok. Kullanma kılavuzunda bakarsanız kutu içeriğinin öyle olduğunu göreceksiniz. Alacağınız her SSD o şekilde olacak.

M.2 vidasi ve SATA kablosu anakarta, güç kabloları da güç kaynağına aittir.

Marketten aldığınız toz pudingin içinden süt ve kaşık çıkmayınca da iade edip başka marka puding almanızı izlemek isterdim.
Demek istediğim kasamın içinde sata ve veri kablosu yok, SSD'nin içinde kablo olmasını beklemiyorum zaten.

Son düzenleme:
Farklı güç kaynaklarında farklı adette SATA güç portu bulunabilir. Bu normal. Anakart için de aynı şey geçerli ama 2'den az koyan firmatı görmedim ben. Hazır sistem falan aldıysanız koymamaları şaşırtmaz. Casper kasa alıp içinden SATA kablosu çıkan kimseyi duymadım.
İnsanlar size anakartın kutusunda demesine rağmen hala anakartın üzerinde/kasanın içinde SATA kablosu yok deyip duruyorsunuz.

Farklı güç kaynaklarında farklı adette SATA güç portu bulunabilir. Bu normal. Anakart için de aynı şey geçerli ama 2'den az koyan firmatı görmedim ben. Hazır sistem falan aldıysanız koymamaları şaşırtmaz. Casper kasa alıp içinden SATA kablosu çıkan kimseyi duymadım.
İnsanlar size anakartın kutusunda demesine rağmen hala anakartın üzerinde/kasanın içinde SATA kablosu yok deyip duruyorsunuz.
İçinde bir adet kablo var ancak ne yaptıysam SSD'ye takamadım, fotoğrafını göndersem sata kablosu olup olmadığını söyleyebilir misiniz?

A320M-H

Dosya Ekleri

• IMG_20230118_144437.jpg
    IMG_20230118_144437.jpg
    98,2 KB · Görüntüleme: 27
Bu SATA güç kablosu gibi duruyor. Pinleri rahatça sayabileceğim kadar kaliteli bir görsel değil. %100 odur diyemem. Yanlış hatırlamıyorsam benzer şekilli başka bir port daha vardı.

Burada 4. sayfada görebileceğiniz gibi 2 adet SATA kablosu olması gerekiyor kutu içeriğinde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı