Kablolu 100-150 TL GamePad Önerisi

Abu!

Hectopat
Makaleler
7
Yer
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü
Arkadaşlar benim Logitech F710'um var. Gerçekten iyi bir GamePad lakin arada algılamıyor, sürekli kaliteli pil istiyor. Bunları yaşamayacağım kablolu ama bu GamePad gibi kaliteli ve oyunlarda ekstra ayar yapmadan oynayabileceğim bir GamePad istiyorum. Bütçem 100-150 arası.

Logitech'in F310'u var ben de F710 kullanıyorum, bundan önce F310 kullanıyordum bozulana kadar iyi bir gamepaddi. Hem yabancılık da çekmezsin aynı neredeyse. Ama titreşim özelliği yok, başka kaliteli bu fiyatlarda gamepad bulamamıştım ben.

Logitech'in F310'u var ben de F710 kullanıyorum, bundan önce F310 kullanıyordum bozulana kadar iyi bir gamepaddi. Hem yabancılık da çekmezsin aynı neredeyse. Ama titreşim özelliği yok, başka kaliteli bu fiyatlarda gamepad bulamamıştım ben.
Bayadır F310 kullanıyorum ve çok memnunum, size de önerebilirim.
Önerileriniz için teşekkür ederim. F310'un kablosu kaliteli mi? Yani çok eğilip bükülse bozulur mu? Ayrıca oyunlarda şıp diye görüyor değil mi? F710'daki gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

T3 Gamepad Akıllı Telefon Oyun Denetleyicisi Kablosuz Joystick Bluetooth 3.0 Android Gamepad Oyun Uzaktan Kumanda için PC Telefon Tablet
T3 Gamepad Smart Phone Game Controller Wireless Joystick Bluetooth 3.0 Android Gamepad Gaming Remote Control for PC Phone Tablet-in Gamepads from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group to Clipboard
Ben bundan almayı düşünüyorum fiyatıda makul.

MI 5s cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Dostum böyle ürünleri sevmiyorum. Çünkü oyunlarda direk görmüyor.

Önerileriniz için teşekkür ederim. F310'un kablosu kaliteli mi? Yani çok eğilip bükülse bozulur mu? Ayrıca oyunlarda şıp diye görüyor değil mi? F710'daki gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum böyle ürünleri sevmiyorum. Çünkü oyunlarda direk görmüyor.
Kablosu kalitesiz değil, örgü değil ama ortalama normal bir mouse kablosundan pek farkı yok. Oyunlar konusunda F710'dan farkı yoktur uyumluluk konusunda. Tek sıkıntı ben çok yarış oyunları oynarım, trigger tuşum 3 ayda falan bozulmuştu. Oysa F710'u yaklaşık 1 yıldır kullanıyorumdur. Birde titreşim özelliği olmaması benim için büyük bir eksiklik. Ama F710'daki görmeme, sinyal kopukluğu olaylarından ben de çok rahatsızım özellikle F310'dan buna geçince gerçekten memnun kalmadım.

Gearbestte şuan Gamesir G3s indirimde 77 tl falandı bugün baktım. Ben 100 tlye almıştım sen bu fiyata kaçırma. Aşırı memnunum. F310 ve 710'da kullandım ve kalitesinin onlardan aşağı kalır yanı yok. Sarjlı bir model. Hem android hem ios hem pc bağlanabiliyor. Ben PC'de kullanıyorum android oyunlarının birçoğunda gamepad desteği yok olanlarda da kullanıyorum ama. Sarjı her gün oynarsan 5 gün falan gider. Kısa sürede sarj oluyor zaten. Laptopa yanında gelen dongle ile bağlanıyor. Şiddetle tavsiye ederim kargoda ücretsizmiş ve son 15 tane kalmış. Linki aşağıya bırakıp bir tanede ben sipariş vereyim :)

Gamesir G3S

Gearbestte şuan Gamesir G3s indirimde 77 tl falandı bugün baktım. Ben 100 tlye almıştım sen bu fiyata kaçırma. Aşırı memnunum. F310 ve 710'da kullandım ve kalitesinin onlardan aşağı kalır yanı yok. Sarjlı bir model. Hem android hem ios hem pc bağlanabiliyor. Ben PC'de kullanıyorum android oyunlarının birçoğunda gamepad desteği yok olanlarda da kullanıyorum ama. Sarjı her gün oynarsan 5 gün falan gider. Kısa sürede sarj oluyor zaten. Laptopa yanında gelen dongle ile bağlanıyor. Şiddetle tavsiye ederim kargoda ücretsizmiş ve son 15 tane kalmış. Linki aşağıya bırakıp bir tanede ben sipariş vereyim :)

Gamesir G3S
Oyunlarda falan direk bağlanıyor değil mi? Sıkıntı olmadan.

İsteğe bağlı orijinal DualShock 3 alabilirsin. Kurulumu çok basit ve Technopat'ta mevcut.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı