Kablolu altyapıdan çanağa geçilir mi?

• Konuyu başlatan 735998
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 563

735998

Centipat
Merhaba arkadaşlar, şu an sabit internet olarak TTNET 24 Mbit paketi kullanıyorum. Altyapı çok kötü. Saha dolabından kutu ve kutudan gelen kablolarda sorun var. Defalarca arıza kaydı açtık, gelen ekipler arızyı yapacak güçlerinin oladığını, büyükşehirden ekip gelmesi gerektiğini söylüyor, hep geçiştiriyordu. En son CEO'ya kadar yazdım, ondan da sonuç alamadım. Çanağa geçsek verim alabilir miyiz? İyi sosyaller.

Birisi bir şey yazsın.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, şu an sabit internet olarak TTNET 24 Mbit paketi kullanıyorum. Altyapı çok kötü. Saha dolabından kutu ve kutudan gelen kablolarda sorun var. Defalarca arıza kaydı açtık, gelen ekipler arızyı yapacak güçlerinin oladığını, büyükşehirden ekip gelmesi gerektiğini söylüyor, hep geçiştiriyordu. En son CEO'ya kadar yazdım, ondan da sonuç alamadım. Çanağa geçsek verim alabilir miyiz? İyi sosyaller.

Birisi bir şey yazsın.
Ben de deprem bölgesindeyim ve bu saçma sapan hiçbir açıklaması olmayan arızalardan bıktım. İş yaptırtabilmek aşırı güç. Araya elli tane adam referansı koyaraktan iş yaptırıyoruz. Bu sorunlar yüzünden ben de bir kere çanağa geçmeyi düşünmüştüm. Benim bölgemde Ay Telekom vardı bu tarz işler uğraşan. Neyse aradım sordum sadece kurulum için modem hariç 1900 TL dediler. Lakin asıl sorun bu değil. Ne kadar hız alırım dedim. 16 MBPS download 4 MBPS de upload dedi. Bu hız için de 265 Lira istediler. Güle güle dedim. Her ne kadar arıza da olsa 100 MBPS'yi değişmek mantıklı gelmedi. Kendileri yağmur vs. sorun olmaz diyorlar ama çevremden duyduğum kadar biraz etkiliyormuş. Benim tavsiyem Cimer ve Açık kapı üzerinden de durumu iletmeniz. Benim santral saha dolabına elektrik gelmiyordu. TT ise elektrik yok bizlik değil diyordu. Bu yukarıdaki iki yerden yazınca 2 gün içinde Toroslar gelip enerjiyi verdi. Ben uğraşmanızı tavsiye ederim ama ışık gözükmüyorsa da tercih değil mecbursunuz. O da bir gerçek.

Ben de deprem bölgesindeyim ve bu saçma sapan hiçbir açıklaması olmayan arızalardan bıktım. İş yaptırtabilmek aşırı güç. Araya elli tane adam referansı koyaraktan iş yaptırıyoruz. Bu sorunlar yüzünden ben de bir kere çanağa geçmeyi düşünmüştüm. Benim bölgemde ay Telekom vardı bu tarz işler uğraşan. Neyse aradım sordum sadece kurulum için modem hariç 1900 TL dediler. Lakin asıl sorun bu değil. Ne kadar hız alırım dedim. 16 Mbps download 4 Mbps de upload dedi. Bu hız için de 265 lira istediler. Güle güle dedim. Her ne kadar arıza da olsa 100 Mbps'yi değişmek mantıklı gelmedi. Kendileri yağmur vs. sorun olmaz diyorlar ama çevremden duyduğum kadar biraz etkiliyormuş. Benim tavsiyem CİMER ve açık kapı üzerinden de durumu iletmeniz. Benim santral saha dolabına elektrik gelmiyordu. TT ise elektrik yok bizlik değil diyordu. Bu yukarıdaki iki yerden yazınca 2 gün içinde toroslar gelip enerjiyi verdi. Ben uğraşmanızı tavsiye ederim ama ışık gözükmüyorsa da tercih değil mecbursunuz. O da bir gerçek.

Deneyeceğim teşekkürler.

Önermem hocam. Çanak yoğunluğuna, uzaklığına göre hızınız aşırı değişecektir ki ping yüksekliği, dalgalanması kaçınılmaz.

Ben de deprem bölgesindeyim ve bu saçma sapan hiçbir açıklaması olmayan arızalardan bıktım. İş yaptırtabilmek aşırı güç. Araya elli tane adam referansı koyaraktan iş yaptırıyoruz. Bu sorunlar yüzünden ben de bir kere çanağa geçmeyi düşünmüştüm. Benim bölgemde ay Telekom vardı bu tarz işler uğraşan. Neyse aradım sordum sadece kurulum için modem hariç 1900 TL dediler. Lakin asıl sorun bu değil. Ne kadar hız alırım dedim. 16 Mbps download 4 Mbps de upload dedi. Bu hız için de 265 lira istediler. Güle güle dedim. Her ne kadar arıza da olsa 100 Mbps'yi değişmek mantıklı gelmedi. Kendileri yağmur vs. sorun olmaz diyorlar ama çevremden duyduğum kadar biraz etkiliyormuş. Benim tavsiyem CİMER ve açık kapı üzerinden de durumu iletmeniz. Benim santral saha dolabına elektrik gelmiyordu. TT ise elektrik yok bizlik değil diyordu. Bu yukarıdaki iki yerden yazınca 2 gün içinde toroslar gelip enerjiyi verdi. Ben uğraşmanızı tavsiye ederim ama ışık gözükmüyorsa da tercih değil mecbursunuz. O da bir gerçek.

Hocam dilekçe olarak mı yazmıştınız yoksa düz yazı olarak mı yazmıştınız isteğinizi.

Hocam dilekçe olarak mı yazmıştınız yoksa düz yazı olarak mı yazmıştınız isteğinizi.
Cimer ve Açık kapı'dan yazmıştım. Normal derdimi anlatan düz bir yazıydı. Görsel falan da eklemiştim. Benim işimi çözmüştü ama durumun inceliğine göre alabileceğiniz sonuç değişir. Yine de dediğim gibi şansınızı deneyin.

CİMER ve açık kapı'dan yazmıştım. Normal derdimi anlatan düz bir yazıydı. Görsel falan da eklemiştim. Benim işimi çözmüştü ama durumun inceliğine göre alabileceğiniz sonuç değişir. Yine de dediğim gibi şansınızı deneyin.

Cmer ve açık kapı üzerinden bende yazdım BTK üzzerinden de yazabilirim.

Cmer ve açık kapı üzerinden bende yazdım BTK üzzerinden de yazabilirim.
BTK'nin hiçbir halta faydası yok. Ben onlara elli kere yazdım. Her seferine işletmecinin yanıtını yapıştırıp bizi ilgilendiren bir konu yok diyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı