Kablolu bağlantı hızı 10mb/sn ye düştü

Dün CS:GO'da anlık pingler çıkıyordu, normalde hiç pingim olmaz. Yoğunluk var diye kapatmıştım bugün geçmiştir diye düşündüm ama sorunum yine aynı 50Mbps internet kullanıyorum Denetim Masası'ndan Ethernet hızına baktığımda 10 MB olduğunu gördüm. Sorun kesinlikle bundan etkileniyor. Ağ sıfırlama gibi çözümleri denedim fakat sorun hala aynı.

1655655431714.png

Dün CS:GO'da anlık pingler çıkıyordu, normalde hiç pingim olmaz. Yoğunluk var diye kapatmıştım bugün geçmiştir diye düşündüm ama sorunum yine aynı 50Mbps internet kullanıyorum Denetim Masası'ndan Ethernet hızına baktığımda 10 MB olduğunu gördüm. Sorun kesinlikle bundan etkileniyor. Ağ sıfırlama gibi çözümleri denedim fakat sorun hala aynı.

Eki Görüntüle 1424956
Farklı Ethernet kablo deneyebilir misiniz, eğer kabloyla düzelmiyorsa başka bir ayarı kontrol edelim.
Birde şu videodaki ayarda hızın kaça ayarlı olduğuna bakın;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Farklı Ethernet kablo deneyebilir misiniz, eğer kabloyla düzelmiyorsa başka bir ayarı kontrol edelim.
Bir de şu videodaki ayarda hızın kaça ayarlı olduğuna bakın;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Farklı kabloyla deneyemem maalesef ama aynı kablo farklı bilgisayarda da var onda problem yok, videodaki ayarlar aynı zaten ağ sıfırlaması yapmıştım. Kabloyu çıkartıp düzelttim taktım sorun çözüldü yardımınız için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı