Şu anda kullandığım modem TD-W9970 yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum bu modemi artık yenisini alma vakti gelmiş midir? Yani bu süre içerisinde modem ömrünü tamamlamaya başlamış mıdır? Aldığım performans zamanla azalmış mıdır? Bu 6 yılda ADSL'den VDSL geçtiğim için performans kaybı olup olmadığını anlayamıyorum. 5 GHz modem alırsam kablolu bağlantıda performans artışı alır mıyım? 6 senedir kullandığım modemden sonra bu modeme geçince Genel olarak aldığım performans artar mı? Alacağım modem bu,
ZyXEL VMG8623-T50B modeme dair bilgiler, özellikler, avantajlar ve modem fiyatı gibi detaylar TurkNet'te! Hemen ZyXEL VMG8623-T50B modemini satın alın!
Zaten sanırım otuduğum yerde ki alabileceğim maksimum hızı alıyorum. Benim demek istediğim 6 yıldır kullandığım modemin bana verdiği performansta azalma var mıdır? Hat değerlerini attım bu panel diye biliyorum burası değilse nereden alacağımı söylersiniz hat değerlerini ben bilmiyorum çünkü.
Alabileceğiniz en iyi hızı alıyorsunuz. Modemin size verdiği performansta azalma olduğunu pek düşünmüyorum. Çünkü hız testi değerlerinizde nerdeyse aynı görünüyor.