Kablolu bağlantıda 5 GHz

Maviares

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda kullandığım modem TD-W9970 yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum bu modemi artık yenisini alma vakti gelmiş midir? Yani bu süre içerisinde modem ömrünü tamamlamaya başlamış mıdır? Aldığım performans zamanla azalmış mıdır? Bu 6 yılda ADSL'den VDSL geçtiğim için performans kaybı olup olmadığını anlayamıyorum. 5 GHz modem alırsam kablolu bağlantıda performans artışı alır mıyım? 6 senedir kullandığım modemden sonra bu modeme geçince Genel olarak aldığım performans artar mı? Alacağım modem bu,
Bu konu bir modem tavsiye konusu değildir.

Şuanda kullandığınız internetiniz paketi nedir? Buna göre hız testinde kablolu bağlantıda hızınız ne kadar çıkıyor?
50 MB/s İndirme 8 MB/s yükleme paketim.
1599327167888.png

Hat değerlerinizi paylaşın. İndirme hızınız düşük ayrıca telefon vesaire varsa ondan da test yapın bakalım benzer sonuçlar çıkacak mı görmüş oluruz.
1599327673014.png

Hat değerlerinizi paylaşın. İndirme hızınız düşük ayrıca telefon vesaire varsa ondan da test yapın bakalım benzer sonuçlar çıkacak mı görmüş oluruz.
Zaten sanırım otuduğum yerde ki alabileceğim maksimum hızı alıyorum. Benim demek istediğim 6 yıldır kullandığım modemin bana verdiği performansta azalma var mıdır? Hat değerlerini attım bu panel diye biliyorum burası değilse nereden alacağımı söylersiniz hat değerlerini ben bilmiyorum çünkü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı