Trakyacuss
Hectopat
Bilgisayarıma kablolu bağlantı yapacağım. Oyunlarım 24 saat açık duruyor. Modemin, modem markasının bir önemi var mı?
Var tabikiBilgisayarıma kablolu bağlantı yapacağım. Oyunlarım 24 saat açık duruyor. Modemin, modem markasının bir önemi var mı?
Bende tenda v1200 aldım çok eski 10yıllık bir tt modeminden geçtim ve ping değerlerinde azalma daha az hız kaybı vs iyileşme oldu modemin çipinin,anteninin vs donanımlarının güçlü olması önemliTeknik açıdan bilgim yok ama, Tp-Link Td-w9970v3 Vdsl2-adsl2 + Modem Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunu kullanıyordum yanınca Türk Telekom Premium Modem Zyxel 11ax Broadcom Dx3200 Wifi 6 Destekli, Yüksek Hız Ve Performans Güçlü Wi-fi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunu aldım. Bir fark görmedim, Speedtest'te aynı. Yukarıdaki arkadaş dediyse bir bilgisi vardır ama, sadece başıma geleni söylüyorum.
Fiber kullananlara özel ücretsiz modem veriliyorBen TT altyapılı TurkNet fiber 100Mbps alacağım. Sanırım TurkNet'te modem değişimine izin veriyormuş. Altyapım güzelse iyi bir ASUS modem alırım diyordum.
Fiber kullananlara özel ücretsiz modem veriliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.