Kablolu fareden kablosuz fareye geçince oyunlarda aim kötüleşmesi

Cronus.xy

Picopat
Katılım
29 Haziran 2023
Mesajlar
709
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Eskiden Bloody W90 Max kullanıyordum ve gerek CS2 de gerekse Valorant'ta aimim çok iyiydi. Valorant'ta da CS'de de her el yaklaşık 25 kill alıyordum. Yaklaşık bir ay önce Dragonfly F1 Pro Max aldım. Bazen keşke almasaydım diyorum çünkü aimimin artık çöpten farkı yok. Ne kadar aim çalışması yapsam da ne kadar Aim Lab gibi oyunlar oynasam da alabildiğim maksimum kill sayısı 15. Neden böyle oluyor? Buna alışmanın bir yolu var mı?
 
Eskiden Bloody W90 Max kullanıyordum ve gereke CS2 de gerek Valorant'ta aimim çok iyiydi. Valoranttada CS dede her el yaklaşık 25 kill alıyordum. Yaklaşık bir ay önce Dragonfly F1 Pro Max aldım. Bazen keşke almasaydım diyorum çünkü aimimim artık çöpten farkı yok. Ne kadar aim çalışması yapsamda, ne kadar Aim Lab gibi oyunlar oynasamda alabildiğim maksimum kill sayısı 15. neden böyle oluyor. Buna alışmanın bir yolu var mı?

Yıllardır kullandığın mouseden geçince uzun süre alışamayabilirsin. Özellikle tipi farklıysa. 2 mouseninde tipini bilmiyorum fakat sol ve sağ tık tuşlarının uzunluğu farenin ağırlığı gibi şeyler başlıca etkenler. Örnek olarak bende ps/2 Acer ofis tipi faremden sonra başka fareye geçince ilk 2 ay düzgün oynayamadım.
 
Eskiden Bloody W90 Max kullanıyordum ve gerek CS2 de gerekse Valorant'ta aimim çok iyiydi. Valorant'ta da CS'de de her el yaklaşık 25 kill alıyordum. Yaklaşık bir ay önce Dragonfly F1 Pro Max aldım. Bazen keşke almasaydım diyorum çünkü aimimin artık çöpten farkı yok. Ne kadar aim çalışması yapsam da ne kadar Aim Lab gibi oyunlar oynasam da alabildiğim maksimum kill sayısı 15. neden böyle oluyor? Buna alışmanın bir yolu var mı?

DPI ayarınız aynı mı? Yıllardır kullandığın mouseden geçince uzun süre alışamayabilirsin ağırlığı falan garip gelir.
 
Mouse hafifliğinden kaynaklı olabilir, şu an kullandığım mouse 800 DPI olmasına rağmen sanki 8000 DPI'ymış gibi uçup kaçıyor mesela, Valorant'ta 0.15 gibi düşük senslerle oynuyorum bu yüzden.
 

Geri
Yukarı