Kablolu interneti PC, Wi-Fi'i OBS kullanabilir mi?

Firat971

Centipat
Daha fazla  
İyi günler, benim masaüstü PC'im var. Ben PC'ye ASUS PCE-AC55BT Wi-Fi kart aldım. PC'de hem kablolu olarak hem de Wi-Fi'den internete bağlı. Twitch üzerinden yayın yapıyorum, upload hızım 2.5 Mbps'lerde. Benim yapmayı düşündüğüm olay kablolu gelen interneti PC genel olarak kullansın, Wi-Fi'den gelen interneti ise OBS sadece kullansın. Bunun bir yolu var mıdır?

İyi günler, benim masaüstü PC'im var. Ben PC'ye ASUS PCE-AC55BT Wi-Fi kart aldım. PC'de hem kablolu olarak hem de Wi-Fi'den internete bağlı. Twitch üzerinden yayın yapıyorum, upload hızım 2.5 Mbps'lerde. Benim yapmayı düşündüğüm olay kablolu gelen interneti PC genel olarak kullansın, Wi-Fi'den gelen interneti ise OBS sadece kullansın. Bunun bir yolu var mıdır?
Kanaatimce öyle bir şey olmaz. Ayrıca tek bir hat kullandığın için toplam hızın yine aynı olur.

Mesele hız değil dostum mesele Wi-Fi'den upload ı kullanmam.
Gerek Upload gerek Download hızınız olsun en iyi sonucu Ethernet portu verir. Kablolu bağlantı sorununuz yoksa macera aramanıza gerek yok.

Gerek Upload gerek Download hızınız olsun en iyi sonucu Ethernet portu verir. Kablolu bağlantı sorununuz yoksa macera aramanıza gerek yok.

Kabloluda sıkıntı var upload yapamıyorum. Mesele internetin yavaşlayıp yavaşlamaması değil Wi-Fi kart zaten 300Mbps destekliyor kabloludan en fazla 100Mbps veriyor. Benim için kablolu daha iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı