Kablolu internette herkes Wi-Fi'a bağlanabilir mi?

mehmet12342

Decapat
Daha fazla  
Beyler ben modeme kablolu bağlanırsam eğer ailem bağlanabilirmi Wİ-Fİ ye ? Yoksa modem sadece bana mı hizmet eder?

İkinci sorum da şu : 15 metrelik kablo pingimi azaltabilir mi ? Çok uzun olması sorun teşkil eder mi ?

Beyler ben modeme kablolu bağlanırsam eğer ailem bağlanabilirmi Wİ-Fİ ye ? Yoksa modem sadece bana mı hizmet eder?

İkinci sorum da şu : 15 metrelik kablo pingimi azaltabilir mi ? Çok uzun olması sorun teşkil eder mi ?
Kablo boyu hızı etkilemez 30 metre kablo kullanıyorum 2 metrelik kablodan bi farkı yok.

1-herkes bağlanır ama modemden Wi-Fi modunu kapatırsanız kimse bağlanamaz(sizin dışınızda).
2-Wi-Fi'de iken örneğin 50 ms alıyorsanız kabloluda yaklaşık olarak 15-20 aralığına iner.

Çok uzun olması sorun teşkil etmez diye düşünüyorum.
Cat6 kablo aldıktan sonra bişey olmaz. Güzel güzel kullanırsın

1-herkes bağlanır ama modemden Wi-Fi modunu kapatırsanız kimse bağlanamaz(sizin dışınızda).
2-Wi-Fi'de iken örneğin 50 ms alıyorsanız kabloluda yaklaşık olarak 15-20 aralığına iner.

Çok uzun olması sorun teşkil etmez diye düşünüyorum.
Cat6 kablo aldıktan sonra bişey ol

Kablo boyu hızı etkilemez 30 metre kablo kullanıyorum 2 metrelik kablodan bi farkı yok.
Pahalı almana gerek yok CAT-5 bile işini görür, evinin altında NASA üssü yoksa.
Yok bir şey olmaz merak etme.
Beyler peki ben kabloyla bağlandım diyelim . Kablosuz kullananlarda internet yavaşlar mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı