Kablolu kulaklıklar zararlı mı?

just chillin

Hectopat
Makaleler
2
Kablosuz kulaklıkların zararlı olabileceğine dair birkaç yazı okudum nette. Başlıktaki mevzuya daha önce hiç kafa yormamıştım. Ama kablosuz kulaklıklardan sonra bunu da bi' öğrenmek istedim😊

Normalde değildir. Ancak gereğinden yüksek ses kulaklara zarar verebilir.

Kablosuz kulaklıkların zararlı olabileceğine dair birkaç yazı okudum nette. Başlıktaki mevzuya daha önce hiç kafa yormamıştım. Ama kablosuz kulaklıklardan sonra bunu da bi' öğrenmek istedim😊

En fazla yüksek ses zarar verebilir. Onun dışında kablosuz veya kablosuz fark etmez.

İyi bir kablolu kulaklığın tek zararı çoğu kablosuz kulaklığın çöp olduğunu anlamanızı sağlaması ve sizi kabloluya mahkum etmesidir :)

Popüler sağlık sitelerini ciddiye almayın. Biri atıyor kuyuya, diğer hepsi taşın peşinden gidiyor.

Bluetooth da radyo sinyali olduğu için tehlikesi yok. Yüksek sesten işitmede zayıflama ve kir sonucu akıntı dışında bir soruna sebep olmaz.

Ayrıca belirli süre kullanım sonucunda kulak damarlarınız ses basıncından genişleyebilir, bunun da ağrı dışında bir soruna sebep olacağını düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı