Kablolu mouse nasıl kablosuz yapılır?

Bütçe
0

hakwn

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar mouseumla bakışırken birden aklıma bunu neden kablosuz yapmıyorum gibi bir fikir geldi.

Adsız.png

Böyle bir modül var mıdır? Sağdaki modülü mouse'uma lehimlesem ve farem kablosuz bir mousea dönüşse.
Bence çok mantıklı ve imkanlı bir şey gibi duruyor ya da kablolu mouse'u kablosuz yapmanın bir yolu varsa yardımcı olur musunuz?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar mouseumla bakışırken birden aklıma bunu neden kablosuz yapmıyorum gibi bir fikir geldi.

Eki Görüntüle 2361500

Böyle bir modül var mıdır? Sağdaki modülü mouse'uma lehimlesem ve farem kablosuz bir fareye dönüşse.
Bence çok mantıklı ve imkanlı bir şey gibi duruyor ya da kablolu fareyi kablosuz yapmanın bir yolu varsa yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 2361500

O kadar ugrasa ve paraya değmez şu anda M800 Pro Ajazz gibi ucuza(1k altına) çok kaliteli kablosuz mouseler var aynı zamanda yaparsanız gecikme sorunu yaşarsınız.

Modülü fareye lehimlesem diyorsun fakat nereye, hangi kabloya lehimleyeceksin o da bir soru işareti. Ayrıca pek stabil çalışacağını düşünmüyorum, kablosuz farelerin tasarımı da direkt bunun için çünkü. Kabloluda ise modülü de bir yere tıkıştırman gerekecek eğer dışarda sarkmasını istemiyorsan.

Modülü fareye lehimlesem diyorsun fakat nereye, hangi kabloya lehimleyeceksin o da bir soru işareti. Ayrıca pek stabil çalışacağını düşünmüyorum, kablosuz farelerin tasarımı da direkt bunun için çünkü. Kabloluda ise modülü de bir yere tıkıştırman gerekecek eğer dışarıda sarkmasını istemiyorsan.

Farenin kablosunu kesip + - veri yerine lehimlemeyi düşünmüştüm.

O kadar ugrasa ve paraya değmez şu anda M800 Pro Ajazz gibi ucuza(1k altına) çok kaliteli kablosuz mouseler var aynı zamanda yaparsanız gecikme sorunu yaşarsınız.

Hocam farem G502 Hero ve güzel bir mouse ama kablosuz mouse istiyorum keşke kablosuz yapabilme şansım olsaydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı