Kablolu mouse önerisi

• Konuyu başlatan exs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 968

exs

Decapat
Daha fazla  
Fiyatı önemli değil. Eski farem G102 Prodigy eskidiği için yenilemeye karar verdim. Elimin eni 21cm boyu 18cm. Claw grip ve fingertip grip kullanıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

CPS (Click per second) gereken oyunlar oynuyorsan Bloody T60 veya Bloody A70 önerebilirim.

Valorant,Cs gibi oyunlar için razer deathadder v2

CPS (Click per second) gereken oyunlar oynuyorsan Bloody T60 veya Bloody A70 önerebilirim.

Bloody önerilmez o paraya. MDW öner bari.
Fiyatı önemli değil. Eski farem G102 Prodigy eskidiği için yenilemeye karar verdim. Elimin eni 21cm boyu 18cm. Claw grip ve fingertip grip kullanıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
XM1r alınabilir. XM2we alıp kablolu da alabilirsiniz XM2we fingertip için daha iyi.

Razer Deathedder V3 için stok bekleyebilirsin hemen almayacaksan. 8000 hz azımsanacak bir şey değil.
Hocam Deathadder serisinin tasarımı hoşuma gitmiyor, simetrik bir mouse arıyorum.

Hocam Deathadder serisinin tasarımı hoşuma gitmiyor, simetrik bir mouse arıyorum.
DeathAdder Claw için uygun değil zaten. Ya Endgame XM1r alın kullanın (fingertip için iyi değil). Ya da XM2we alın kablolu modda kullanın iki tutuş için de harikulade.

Logitech G300S alabilirsiniz.
Hocam 8 senelik bir mouse almak istemem.

ConnectGame derim fakat iade ettiremezsiniz kolayca. Ama üründe bir sıkıntı yaşamayacağınız neredeyse garanti.
Mouse a o kadar para verdikten sonra neredeyse garanti değil tahmin edebileceğiniz gibi gerçek bir garanti isterim. Razer Viper 8KHz sizce nasıldır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı