Kablolu mouse önerisi

• Konuyu başlatan exs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 968
Hocam 8 senelik bir mouse almak istemem.

Mouse a o kadar para verdikten sonra neredeyse garanti değil tahmin edebileceğiniz gibi gerçek bir garanti isterim. Razer Viper 8KHz sizce nasıldır?
10 senelik falan mouse. Garantiye ihtiyacınız yok hocam bu arada. Endgame ürünleri sorunsuz ve olursa KDA Cables'a ya da Matfix Customs'a yaptırabilirsiniz.

Simetrik seviyorsanız Rampage Alpor SMX-G65 var.
Saçmalamayın.

Ekleme yapayım. Wraith Esports üzerinde VGN Dragonfly var o da çok iyi bir mouse.

Wraith'in garantisi fena değil.

10 senelik falan mouse. Garantiye ihtiyacınız yok hocam bu arada. Endgame ürünleri sorunsuz ve olursa KDA Cables'a ya da Matfix Customs'a yaptırabilirsiniz.

Saçmalamayın.

Ekleme yapayım. Wraith Esports üzerinde VGN Dragonfly var o da çok iyi bir mouse.

Wraith'in garantisi fena değil.
Hocam Viper 8KHZ sizce nasıl?

Kişisel görüşüme göre 3389 ve türevlerinden (+400IPS +40G) sonra sensörlerin kalitelerinde fark olmuyor, üstünde yalnızca sensör farkı için verilen miktarları gereksiz görüyorum. İlla kablolu olacak diyorsanız da click latency'lerinde de öyle aman aman farklar olmuyor. Yeni pazarlama stratejisi olarak 8k hz çıkarmışlar ancak 1 milisaniyenin 3/4'ü kadar fark yaratıyor, o da sadece göz boyama bence. O aşamadan sonra hafiflik, kablo, skatez ve malzeme kalitesine göre karar vermek gerekiyor. Kutu içeriğindeki yedek Japon switch'leri, yedek skatez'leri ile ASUS ROG Keris uzun ömürlü kullanım açısından 1-2 adım öne çıkar diyorum ben. Claw tutmadığımdan tutuş açısından nasıl bir deneyim olur bir şey diyemem ancak fingertip rahat tutulur.

Kişisel görüşüme göre 3389 ve türevlerinden (+400IPS +40G) sonra sensörlerin kalitelerinde fark olmuyor, üstünde yalnızca sensör farkı için verilen miktarları gereksiz görüyorum. İlla kablolu olacak diyorsanız da click latency'lerinde de öyle aman aman farklar olmuyor. Yeni pazarlama stratejisi olarak 8k hz çıkarmışlar ancak 1 milisaniyenin 3/4'ü kadar fark yaratıyor, o da sadece göz boyama bence. O aşamadan sonra hafiflik, kablo, skatez ve malzeme kalitesine göre karar vermek gerekiyor. Kutu içeriğindeki yedek Japon switch'leri, yedek skatez'leri ile ASUS ROG Keris uzun ömürlü kullanım açısından 1-2 adım öne çıkar diyorum ben. Claw tutmadığımdan tutuş açısından nasıl bir deneyim olur bir şey diyemem ancak fingertip rahat tutulur.
Hocam önerdiğiniz mousenun sensörü 3335, bildiğiniz 3390 kablolu var mıdır?

Hocam önerdiğiniz mousenun sensörü 3335, bildiğiniz 3390 kablolu var mıdır?
3389 kullanıldığı belirtiliyor ancak 3335 ise de dediğim gibi 400 IPS ve 40G sonrasında sensörlerdeki fark testlerde dahi hissedilmiyor, DPI muhabbeti gibi değeri yüksek göstermek için yapıyorlar. 400 IPS üstünden yararlanmaya kalksanız zaten ne masanızın ne de kolunuzun boyu yeter 1 saniye içerisinde o kadar mesafe kat etmeye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı