Zorandor Nanopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 909 Çözümler 14 16 Mart 2025 #11 rburakuysall dedi: hepsinimi kurmam lazım hiç daha çnce driver kurmadın anca nvidiadan falan güncelledim Genişletmek için tıkla... Bunlar temel sürücülerden veri yolu vs. Bir kur lütfen. Boyutları büyük değil. Zaten orijinal sürücüler olduğu için de risk yok.
rburakuysall dedi: hepsinimi kurmam lazım hiç daha çnce driver kurmadın anca nvidiadan falan güncelledim Genişletmek için tıkla... Bunlar temel sürücülerden veri yolu vs. Bir kur lütfen. Boyutları büyük değil. Zaten orijinal sürücüler olduğu için de risk yok.
rburakuysall Centipat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #12 Zorandor dedi: Bunlar temel sürücülerden veri yolu vs. Bir kur lütfen. Boyutları büyük değil. Zaten orijinal sürücüler olduğu için de risk yok. Genişletmek için tıkla... kurdum hepsini yinede değişen birşey olmadı ne gıcık bir sorunmuş bu ya ;D
Zorandor dedi: Bunlar temel sürücülerden veri yolu vs. Bir kur lütfen. Boyutları büyük değil. Zaten orijinal sürücüler olduğu için de risk yok. Genişletmek için tıkla... kurdum hepsini yinede değişen birşey olmadı ne gıcık bir sorunmuş bu ya ;D
Zorandor Nanopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 909 Çözümler 14 16 Mart 2025 #13 rburakuysall dedi: kurdum hepsini yinede değişen birşey olmadı ne gıcık bir sorunmuş bu ya ;D Genişletmek için tıkla... İkinci donanım geldi mi, hala tanımsız mı?
rburakuysall dedi: kurdum hepsini yinede değişen birşey olmadı ne gıcık bir sorunmuş bu ya ;D Genişletmek için tıkla... İkinci donanım geldi mi, hala tanımsız mı?
rburakuysall Centipat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #14 tanımsız hala