Kablolu vs kablosuz mouse

ntrus12

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kablolu vs kablosuz mouse arasında kaldım. CS2 oynayan birisi olarak hangisi alınmalı? Kablosuz farede biraz ön yargım var sadece bağlantı kopuklukları yaşamak istemiyorum ya da gecikme vs. uzun süre PC başında olan birisiyim bu yüzden kablolu mouse hiç sorun yaşatamayacak düşüncesindeyim ama önerilerinizi duymak isterim. Kablolu ve kablosuz mouse marka/model önerirseniz de sevinirim çok pahalı olmayacak şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablosuz daha rahat bence. Cs oynarken rahat hareket edebiliyorum. Kablo varken zorlanıyorum şahsen. Bağlantı kopukluğu da hiç yaşamadım. Tabi alacağınız farenin kalitesine göre değişir.

Hocam mantıklı olan kablosuz almak. Neden derseniz kablolu biçimde kullanılabiliyor olmasıdır. İlla ihtiyacınız olduğunda kablonun olmaması avantaj olacaktır. Önerim fiyat performans olarak Monster One Shot Pro olacaktır. Uzun soluklu ve full kullanımda 2 gün kullanılıyor.

Arkadaşlar kablolu vs kablosuz mouse arasında kaldım. CS2 oynayan birisi olarak hangisi alınmalı? Kablosuz farede biraz ön yargım var sadece bağlantı kopuklukları yaşamak istemiyorum ya da gecikme vs. uzun süre PC başında olan birisiyim bu yüzden kablolu mouse hiç sorun yaşatamayacak düşüncesindeyim ama önerilerinizi duymak isterim. Kablolu ve kablosuz mouse marka/model önerirseniz de sevinirim çok pahalı olmayacak şekilde.

Bütçeniz ne kadar?

CS2 için ben de kablosuz Aula SC680 almıştım ama bir süre sonra fareyi hareket ettirirken takılma, yavaş dönme gibi sorunlar yaşamaya başladım. Ondan sonra kablolu şekilde kullanmaya başladım. Kablolu kullanmaya başladıktan sonra takılma, yavaş dönme gibi sorunlar kalmadı.

Oyun oynarken kablo biraz rahatsız edebiliyor ama en azından sorunsuz, yağ gibi kaydığını hissedebiliyorum farenin.

CS2 için ben de kablosuz Aula SC680 almıştım ama bir süre sonra fareyi hareket ettirirken takılma, yavaş dönme gibi sorunlar yaşamaya başladım. Ondan sonra kablolu şekilde kullanmaya başladım. Kablolu kullanmaya başladıktan sonra takılma, yavaş dönme gibi sorunlar kalmadı.

Oyun oynarken kablo biraz rahatsız edebiliyor ama en azından sorunsuz, yağ gibi kaydığını hissedebiliyorum farenin.

Hocam o olayın sebebi kablosuz bağlantı değil. Onun birçok sebebi olabiliyor. Dongle uzak olabiliyor, ekstra bir BT veya Wi-Fi dongle ı taktıysan o olabiliyor. İşlemcin çok kötüyse ondan olabiliyor. Başka bir kablosuz cihazın varsa onunla çakışıyor olabiliyor. En son seçenek de mouse da arıza olması. Yani bunun kablosuzla ilgisi yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı