Kablonet 1000 Mbps'ye geçilir mi?

@Murat5561k Hocam kablonet ile birlikte kablotv de kullaniyor musunuz bir de 1gbps internetiniz için hangi modemi verdiler size hangisini kullanıyorsunuz?
Kablotv paket içinde olduğu için mecburen alıyorsunuz ama ben taktırmadım, kullanmıyorum. Hangi modemi verdiklerini bilmiyorum. Duvara zorla sabitlediğim için de çıkartıp bakamıyorum kusura bakmayın 😂

Kablotv paket içinde olduğu için mecburen alıyorsunuz ama ben taktırmadım, kullanmıyorum. Hangi modemi verdiklerini bilmiyorum. Duvara zorla sabitlediğim için de çıkartıp bakamıyorum kusura bakmayın 😂
Hayır yani hocam şunu soruyorum vaadedilen interneti alıyor musunuz memnun musunuz wifi de de aynı şekilde memnun musunuz online oyunlarda ms sabit düşük ping'de oynayabiliyor muyuz ping degerleri iyi mi 1gbps internetin bunları merak ediyorum

Hayır yani hocam şunu soruyorum vaadedilen interneti alıyor musunuz memnun musunuz wifi de de aynı şekilde memnun musunuz online oyunlarda ms sabit düşük ping'de oynayabiliyor muyuz ping degerleri iyi mi 1gbps internetin bunları merak ediyorum
Evet internet hızlarında, wifi'de vs. bir problem yok. Ping konusuna gelecek olursak önceki internetim türk telekomdu onda da aynı pingi alıyordum değişen bir şey olmadı.

Evet internet hızlarında, wifi'de vs. bir problem yok. Ping konusuna gelecek olursak önceki internetim türk telekomdu onda da aynı pingi alıyordum değişen bir şey olmadı.
teşekkür ederim hocam ben de aynı 1gbps 2 senelik taahhüt paketini satın aldım cevapların için tekrardan teşekkür ederim

Teşekkür ederim hocam ben de aynı 1Gbps 2 senelik taahhüt paketini satın aldım cevapların için tekrardan teşekkür ederim.

Nasıl? Mumnun musunuz hocam kuruldu ise bende geçmeyi düşünüyorum fakat korkuyorum discord kapanıyor giremiyoruz insatgram kapanıyor giremiyoruz bazı özel sitelere giremiyoruz.
Diye bilgi verir misiniz

Son düzenleme:
Nasıl? Mumnun musunuz hocam kuruldu ise bende geçmeyi düşünüyorum fakat korkuyorum discord kapanıyor giremiyoruz insatgram kapanıyor giremiyoruz bazı özel sitelere giremiyoruz.
Diye bilgi verir misiniz
Hocam bize 20 Nisan'da geldiler bağladılar hiçbir sorun yaşamadım o günden beri memnunum internette ne bir kopma ne bir ping ne bir paket kaybı kısıtlama vs. verdikleri stok router ayni zamanda router ont cihazit görüyoruz onu kullanıyorum sabitlediler montelediler her gün düzenli aralıklarla hız testi bufferbloat yapıyorum hiçbir zaman verdikleri hızın altında görmedim testlerde 1Gbps gpon altyapıda 1000Mbps download/125Mbps Upload veriyorlar download 950 upload ise 125 veriyorlar yani söyledikleri hızın tamamını hepsini şeffaf bir şekilde veriyorlar ping değerleri de stabil packet loss testinde de hiç paket kaybı görmedim düzenli aralıklarla hepsini kontrol ediyorum internet 4/4lük her şeyini beğendik ailecek bufferbloat testinde ise A+ çıkıyor yani en iyisi bu şekilde zaten telefondan yapmıyorum telefon o kadar önemli değil bizim için onun dışında gpon altyapı olunca en iyi ve son çıkan sistemleriyle 4K tvboxlarini da verdiler kanallarda var bayağı iyi sistem izleyemediklerimizi kaydedip sonrada izliyoruz normal kanallar premium kanallar vs. hepsi var 2 senelik taahhüt yaptırdık fiyatlandırma olarakta 1Gbps gpon altyapı için çok çok iyi şekilde düşünmeden alabilirsin bu hizmeti daha hiç telefonumdan müşteri temsilcileriyle muhatap bile olmadım aramadım son olarak göremediğin siteler hakkında içine su serpmek için buraya da değineyim kafanda soru işareti kalmasın internet üzerinde evet normalde discorda falan giremiyorsun ama goodbyedpi'ın Türkiye versiyonu olanını yönetici olarak çalıştırıp gelen cmd ekranına enterlayip kapatıyorsun bilgisyarini resleyip dilediğin siteye istediğin yasaklı olan siteye erişim engelin olmadan giriş yapabiliyorsun yani işin sonucunda eğer gpon altyapın kablonet olarak varsa hiç düşünmeden bu 1Gbps altyapısından gönül rahatlığıyla hizmet alabilirsin 2 senelik taahhüt yapmaları da cabası bu devirde bu kadar uygun fiyatlı 1Gbps internet kullanmak büyük bir nimet upload seviyesi de 125 olduğu için yayınlarda falan da problemsiz donmasız takılmasız arkadaşlarınıza yayın açabiliyorsunuz inşallah tüm her şeye değinmişimdir deginmedigim unuttuğum yer varsa lütfen sormaktan çekinme seve seve cevaplarım istediğin soruyu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı