Kablonet 1000MBPS internet alınır mı?

İlk fotoğraf kablolu bağlantı ile yapıldı sanırım ikincisi telefon. Telefonda öyle çıkabilir.
bir de konum istanbul dimi

İlk fotoğraf kablolu bağlantı ile yapıldı sanırım ikincisi telefon. Telefonda öyle çıkabilir.
Bir de konum İstanbul değil mi?

Evet konum İstanbul Anadolu yakası.
İlki Ethernet ile yapıldı evet.

bir de konum istanbul dimi

Eve geldim. Bu sefer hızlar düşük çıktı. Ping bir tık yüksek ama Jitter yok gibi.

Deneme 2;

Son düzenleme:

Modemin falan resmini ekleme şansın var mı nasıl duruyor bakabilir miyim bende geçebilirim duruma göre ama dediğiniz ping bir tık fazla geldi. Yurt içi değil de yurt dışı çıkışları önemli

Modemin falan resmini ekleme şansın var mı nasıl duruyor bakabilir miyim bende geçebilirim duruma göre ama dediğiniz ping bir tık fazla geldi. Yurt içi değil de yurt dışı çıkışları önemli

Huawei OptiXstar EG8147X6​

ilk resimdeki gibi kablonet yazılı geliyor. Modem arayüzünde üst seviye ayarlar gizli geliyor.

Gerçi internette sorun olmayınca arayüze girmeye gerek yok..
Türk.Net'te iken 2-3 saatte bir arayüzden hızları kontrol ederdim...

Saat 22:00 tracert Valve sonucu

@777608 sonuç nasıl bilmiyorum ama 13 adım değil 11 adımda yaptı ve çok hızlı sürdü.
Path of Exile ping değerleri bu şekilde ancak oyun içinde 7ms daha düşük sonuç verip 37ms sabit kalıyor. Önceki test sonuçları ile aynı.

CS2 sonuçları ise mükemmel...​

28ms?

Hoplar acibadem'de toplanıyor. Routing'de dikkatimi çeken durum, Hoplar şehirden, şehire atlamiyor. Direkt acıbadem çıkış, çok iyi birde saat faktörünü düşünürsek, sonuç MUKEMMEL. viyana 28 MS CS GO mu oynuyorsunuz hemde bu saatte.. hocam, 28 ms'yi bana kargo ile yollayın, az biraz bende 28ms oynanayim, geri veririm

+ Olarak, bundan 2 hafta önce sahte ip atağı olmuştu, routing değişmişti, acıbadem routing de etkilenmisti, sorunu t.t hızlıca çözmüş. Kablonet, masraftan kaçmamış. Ataköy ve Ümraniye routing üzerinden gitseydiniz, çok sıkıntıya girerdi. Ataköy ve Ümraniye dağıtımı ucuzdur. Acibadem, ulus ve Gayrettepe dağıtımı pahalıdır.

Son düzenleme:

Hocam vallahi şaşırıyorum. İşin komik yanı kurdurduğumdan beri sürekli bir iş çıkıyor ve evde olamıyorum.

Vallahi altyapı konusunda şanslı hissediyorum değerler mükemmel. Verdiğiniz bilgiler için de çok teşekkürler.
Ping oynanışı cidden abartı etkiliyormuş. Attığım mermi artık gerçekten gidiyor hissi veriyor. Darısı başınıza inşallah. Ülkemizin her noktasında bu hizmeti görme umudu ile...

Kablonetin, şehir içi rotası ve masraftan kacmamasi açıkçası takdir edilesi durum hocam. En iyi ve sorunsuz yurtdışı çıkışı, acıbadem ve gayrettepedir. En kötüsü ise Ümraniye ve Ataköy. Düşünün, kablonet, türk Telekom ile beraber çalışmadığı halde, masraftan kaçmamış, en iyi hizmeti almanız için uğraşmış. Güle güle kullanın tekrardan, sorunuz olursa burdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…