claswan
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- 13700KF - Z690-A Rog Strix - TuF RTX 3080 Ti - 32 GB Ram - Kingston KC3000 2TB SSD - NZXT X73 - Phanteks P600S Matte White - EVGA GQ 750W -
- Meslek
- Aircraft Maintenance Technician
ping/Latency yok gibi bir şeybufferbloattaki 776Mbps değeri, RSS moddaki değer. Yani, Hızı, bir aşağı bir yukarı çekip öyle bırakıyor ve o an hangi değer var ise öyle gosteriyor. Başka zaman test yapsanız mesela 800 çıkar, 900 çıkar vs. Bufferbloattaki downloadı referans almayın.
Vallahi öyle görünüyor. Bu coğrafyada Avrupa ile ev ortamında bu kadar ping değerleri gayet iyi. Ben çok çok kötüsüne kendimi hazırlamıştım. CS2 70-80, POE için ise 65-70'i gözden çıkarmıştım. Bana büyük sürpriz oldu.
Kurulum yapan ustanın ufak bir uyarısı var ve ben de bunun dersini aldığım için biliyorum.
Fiber kabloya hasar veremezsin ama ucu ve konnektör çabuk kırılıyor. Ayda 2 kez bedava sonrası ücretli. Dikkat edin dedi. Biz de okulda bayağı bir deneme yapıyorduk. Çok çabuk kırılmasını geçtim tertemiz uç açması da sıkıntıydı. Pürüzlü olunca performans kaybı olabiliyor, adam işini iyi yapmış.
Modemi ya duvara monte edeceğim ya da duvara ona özel ufak L şeklinde çıkıntılı raf yapacağım. Şimdilik benden bu kadar.
Her şey için teşekkürler