Kablonet 100Mbps internet Nasıldır?

Kota yok ve taahhüt ettiğini veren tek firma olduğunu düşünüyorum. Upload hızı 5 diye hatırlıyorum.

Kağıt üstünde güzel duruyor kullan varsa yorum yaparsa iyi olur. Bizim binada kutusu var belki bende geçebilirim.

O pakette akşam saat 7-12 arası hızınız 25 Mbps oluyor. Bende tam sınırsız 100 Mbps var ve tam olarak hızımı alıyorum. Upload hızım ise 5 Mbps. Steam’den 12.2 MB/s ile indirme yapıyor. Yaklaşık 3-4 senedir Kablonet kullanıyorum.

Kota yok ve taahhüt ettiğini veren tek firma olduğunu düşünüyorum. Upload hızı 5 diye hatırlıyorum.
Kablonetten çok memnunum. Şu anki paketim 25MBPS ve dediklerinin hepsini veriyorlar. Hız düşürme olmuyor. Eğer bu paketi de böyleyse buna geçicem ayrıca şu an 25MBPS paketinde tahattüt var, tahattüt bitmeden geçebilir miyim?

Peki neden bu paket 85 TL iken 100 gb kotalı 100 mb daha pahalı bu eğer kotasızsa

Ben de o paketi kullanıyorum. Cayma bedelini ödersin. MH'yi arayıp sorman daha kesin bir cevap verecektir.

100 GB kotası olan pakette hızınız bitirmediğiniz sürece hep 100 Mbps. Paket biterse ek ücret ödüyorsunuz. Bu paket Akıllı Sınırsız olduğu için 00:00 - 19:00 arası 100 Mbps ve 19:00 - 00:00 arası 25 Mbps.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…