Kablonet 100Mbps internet Nasıldır?

Kesinlikle geçebilirsiniz. Yakında ben de geçeceğim. 24'den 100'e yükselteceğim. Bulunduğum yerde 95 Mbit civarları alabiliyorum. Siz de bir günlüğüne 4 TL karşılığı Nitro (100 Mbit) alarak tam değerleri test edebilirsiniz.

Kablonet’ten çok memnunum. Şu anki paketim 25 Mbps ve dediklerinin hepsini veriyorlar. Hız düşürme olmuyor. Eğer bu paketi de böyleyse buna geçicem ayrıca şu an 25 Mbps paketinde tahattüt var, tahattüt bitmeden geçebilir miyim?
Şu anki paketinizden ücreti daha fazla ise geçebilirsiniz.

Bir kaç gün önce geçtim, gayet iyi. Yalnız bazan düştüğünüz ip'ye göre upload hızınız düşebilir. Örneğin dün gece modemi kapatmıştım, sabah açtım ve upload'ın 2.66 olduğunu gördüm. Tekrar kapatıp yeniden bağlandım 4,88 oldu.

WhatsApp Image 2019-07-25 at 16.23.53.jpeg

Denemelik Nitro aldım 4 liraya ve aldığım internet hızı bu. Kesinlikle 100 MBPS'ye geçicem

Bir kaç gün önce geçtim, gayet iyi. Yalnız bazan düştüğünüz ip'ye göre upload hızınız düşebilir. Örneğin dün gece modemi kapatmıştım, sabah açtım ve upload'ın 2.66 olduğunu gördüm. Tekrar kapatıp yeniden bağlandım 4,88 oldu.
Belirtilen saatlerde hızınız kaça düşüyor?

1.5 yıldır Kablonet (100 Mbps) kullanıyorum ve çok memnunum. Modeme yakınken tam hız alıyorum ama yan odalarda çok kötü çekiyor. Repeater siparişi verdim. Şuan en öte odada 7 Mbps hız alıyorum. Cihaz gelince güncellerim.

Kablonetten çok memnunum. Şu anki paketim 25MBPS ve dediklerinin hepsini veriyorlar. Hız düşürme olmuyor. Eğer bu paketi de böyleyse buna geçicem ayrıca şu an 25MBPS paketinde tahattüt var, tahattüt bitmeden geçebilir miyim?
Paket yükselebilirsin ama düşürme yok. Ben 25 Mbps internet hızını 100 Mbps yapmıştım sıkıntı olmamıştı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı