Sinaps
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Meslek
- Veteriner hekim, Hi-Fi meraklısı, Elektronik Haberleşme Ustalık
Evet, inanması güç bir olay oldu. Kablonet'den 20Mbps upload hızı satın aldım. 6-7 defa çağrı merkezini arayıp insanla görüşmeme rağmen ne paramı iade ediyorlar, ne upload hızımı arttırıyorlar, sorunun ne olduğu hakkında da hiçbir fikirleri yok. Modemin fişini çekin, onu yapın bunu yapın, saatlerce saçma sapan teknik bilgiden yoksun rastgele call Center çalışanları ile konuştum.
Firma ile ilgili deneyimimi size de sunmak istedim, firma ulaşmak isterse konu ile ilgili 2 şikayet kaydı ve diğer telefon görüşmelerine bakabilir. Bu kadar iğrenç, teknik bilgiden yoksun call Center çalışanları ile nereye varmaya çalışıyorlar hiçbir fikrim yok. En kısa sürede hattımı iptal edip başka ISS'e geçiyorum.
Firma ile ilgili deneyimimi size de sunmak istedim, firma ulaşmak isterse konu ile ilgili 2 şikayet kaydı ve diğer telefon görüşmelerine bakabilir. Bu kadar iğrenç, teknik bilgiden yoksun call Center çalışanları ile nereye varmaya çalışıyorlar hiçbir fikrim yok. En kısa sürede hattımı iptal edip başka ISS'e geçiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: