Kablonet fiber 20 Mbps upload vermiyor

fatsaordu

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Merhaba arkadaşlar, geçen hafta taahhüt sonlandırıp fiber internet için Kablonet'e başvuru yaptım, Kablonet altyapım olmadığı için Türk Telekom altyapısı üzerinden 100 Mbps paket aldık, evime gelen TT ekipleri daireye kadar kablo çekip modem vs. verdiler, normalde bildiğim kadarıyla TT fiber altyapısında 20 Mbps upload almam gerekirken maksimum 4-5 alabiliyorum. Kablonet'te aynı sorunu yaşayan var mı nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-01-06 195917.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-06 195917.png
    77,2 KB · Görüntüleme: 51
Bu sorunu ben Millenicom'da yaşamıştım.

Millenicom'un verdiği cevap "bunun bizimle ilgisi yok, türk telekom şirketi ile görüşün."
Türk telekom ile görüştüğümde "deprem de yaşanan sorunlardan dolayı upload limitlerini geçici olarak arttırmıştık. En yüksek alabileceğiniz upload 4/6mb olacak.Bunun için herhangi bir şey yapamıyoruz" demişlerdi.

Şimdi Türkiye'den ayrıldım. 100mbs int kullanıyorum. Şehirde de değilim. Sana aldığım internet hız limitlerinin ekran görüntüsünü gönderiyorum.
1704560886090.png

Ping time çok yüksek olmasına rağmen aldığım değerler bunlar. Ve şuan emin ol A Plaque Tale: Requiem serisini 4K çözünürlükte oynayıp partı youtube attığım halde bu derleri görüyorum.

Türkiye'de internet kullanmak gerçekten çok kötü. 50mbs vermeleri gerek normal olarak sana. Bunu sana sağlamak yerine öyle bir kısıyorlar limitler ile...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı