Ü Üzülmedim ki Femtopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #1 Önceden Kablonet üzerinden yayın alıyordum fakat aboneliğimi iptal ettirdim. 2 aydır TV yayınım kesilmedi. İleride ceza falan çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2022
Önceden Kablonet üzerinden yayın alıyordum fakat aboneliğimi iptal ettirdim. 2 aydır TV yayınım kesilmedi. İleride ceza falan çıkar mı?
Çözüm 1 1 160634 20 Mayıs 2022 @Üzülmedim ki Analog televizyon ise sorun olmaz. Ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Onun harici ise müşteri hizmetlerini aramakta fayda var. Analog KabloTV | Kablo www.turksatkablo.com.tr Bu kanalların dışında kanal var mı?
@Üzülmedim ki Analog televizyon ise sorun olmaz. Ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Onun harici ise müşteri hizmetlerini aramakta fayda var. Analog KabloTV | Kablo www.turksatkablo.com.tr Bu kanalların dışında kanal var mı?
AlpTgin Kilopat Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 386 Çözümler 1 20 Mayıs 2022 #2 Muhtemelen abonelik istemeyen tarife varsa fiyat yansıtırlar veya bedava yayın izliyor olabilirsiniz. Bedava olan içerikleri yani Artı 0 Eksi
Muhtemelen abonelik istemeyen tarife varsa fiyat yansıtırlar veya bedava yayın izliyor olabilirsiniz. Bedava olan içerikleri yani
KS KS Ü Üzülmedim ki Femtopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #3 AlpTgin dedi: Muhtemelen abonelik istemeyen tarife varsa fiyat yansıtırlar veya bedava yayın izliyor olabilirsiniz. Bedava olan içerikleri yani. Genişletmek için tıkla... Normal Türk kanallari var sadece. Fox, ATV ve Show gibi. Bir sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
AlpTgin dedi: Muhtemelen abonelik istemeyen tarife varsa fiyat yansıtırlar veya bedava yayın izliyor olabilirsiniz. Bedava olan içerikleri yani. Genişletmek için tıkla... Normal Türk kanallari var sadece. Fox, ATV ve Show gibi. Bir sorun olur mu?
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.401 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #4 @Üzülmedim ki Analog televizyon ise sorun olmaz. Ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Onun harici ise müşteri hizmetlerini aramakta fayda var. Analog KabloTV | Kablo www.turksatkablo.com.tr Bu kanalların dışında kanal var mı? Artı 0 Eksi Çözüm
@Üzülmedim ki Analog televizyon ise sorun olmaz. Ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Onun harici ise müşteri hizmetlerini aramakta fayda var. Analog KabloTV | Kablo www.turksatkablo.com.tr Bu kanalların dışında kanal var mı?
KS KS Ü Üzülmedim ki Femtopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #5 160634 dedi: @Üzülmedim ki Analog televizyon ise sorun olmaz. Ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Onun harici ise müşteri hizmetlerini aramakta fayda var. Analog KabloTV | Kablo www.turksatkablo.com.tr Bu kanalların dışında kanal var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece bu kanallar. Artı 0 Eksi
160634 dedi: @Üzülmedim ki Analog televizyon ise sorun olmaz. Ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Onun harici ise müşteri hizmetlerini aramakta fayda var. Analog KabloTV | Kablo www.turksatkablo.com.tr Bu kanalların dışında kanal var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece bu kanallar.
AlpTgin Kilopat Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 386 Çözümler 1 20 Mayıs 2022 #6 Üzülmedim ki dedi: Normal Türk kanallari var sadece. Fox, ATV ve Show gibi. Bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Onlar ulusal kanal dostum para ile izlenen kanal değil. Sorun olmaz. Artı 0 Eksi
Üzülmedim ki dedi: Normal Türk kanallari var sadece. Fox, ATV ve Show gibi. Bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Onlar ulusal kanal dostum para ile izlenen kanal değil. Sorun olmaz.
KS KS Ü Üzülmedim ki Femtopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #7 AlpTgin dedi: Onlar ulusal kanal dostum para ile izlenen kanal değil. Sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
AlpTgin dedi: Onlar ulusal kanal dostum para ile izlenen kanal değil. Sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim.