Kablonet altyapısından fibernet sağlayan operatörler hangileri?

google218

Kilopat
Merhaba, binaya Kablonet yani Türksat'ın altyapısı çekildi 100 Mbps'e kadar destekliyor. Bana Kablonet pahalı geldiği için NetSpeed ve Superonline'ı aradım. Bu firmalar Kablonet üzerinden 100 Mbps internet vermiyor veremiyor. NetSpeed 16 Mbps Superonline 35 Mbps veriyor. Bu hızlarda benim işime yaramaz. Bildiğiniz Türksat'ın altyapısını kullanan firmalar var mı?
İyi forumlar.

Normalde Vodafone ve Superonline 50 Mbit'e kadar verebiliyor diye biliyorum NetSpeed ise Telekom altyapısından verebiliyor.
Evet hocam vodafone 50 mbs veriyor. Superonline 35 mbs verebiliyor o da fiber hat üzerinden değil az önce konuştum. Kablonet akşamları 7 ile 12 arası 25 mbs'e düşürüyor interneti. Akşam iş/ okul sonrası aktif olarak kullandığım saatler sizce değer mi ? Vodafona sürekli 50 mbs kullanmak mı ? Yoksa günde 4 saat hız düşüklüğüne razı olup kablonet 100 mbslik paketi tercih etmek mi?
D-SMART-VODAFONE veriyor. Ama direkt KABLONET'ten almanız daha iyi olur.
D-smarta şimdi form doldurdum bakalım onlar kaç mbs verebilecek. 100 mbs kesintisiz lazım bana. Superonline bunu sağlıyordu fakat altyapı uygun değil.

Ben 50 Mbit VDSL Millenicom kullanıcısıyım akşamlar internet hızım 16 30 arasına kadar düşebiliyor bazen 2 Mbit oluyor ancak 30 saniye sonra düzeliyor 25 Mbit akşamları işinizi görürse düşünün derim ama hep sabit hız istiyor iseniz Vodafone mantıklı olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı