Kablonet vs Fibernet

Bende onu yazacaktım hocam. Bende uzun süre Kablonet kullanıcısıyım 1000 altyapı geldiği 1 ay önce 2 kere kablo bağlantısından 1'er gün internetsiz kaldık ama gün içinde gelip çözüldü hepsi. Ondan önce çok problem olmuyordu siyah modem vardır muhtemelen sorunlu modemdi 1000 ile modem değişti çağ atladık evde her yerde çekiyor telefon bile. Apartmanda Superonline kullanan varsa onlara sormak çok mantıklı aynı kutudan geliyor sonuçta.

Bende onu yazacaktım hocam. Bende uzun süre Kablonet kullanıcısıyım 1000 altyapı geldiği 1 ay önce 2 kere kablo bağlantısından 1'er gün internetsiz kaldık ama gün içinde gelip çözüldü hepsi. Ondan önce çok problem olmuyordu siyah modem vardır muhtemelen sorunlu modemdi 1000 ile modem değişti çağ atladık evde her yerde çekiyor telefon bile. Apartmanda Superonline kullanan varsa onlara sormak çok mantıklı aynı kutudan geliyor sonuçta.
fiber internette wifi6 modem gönderiyorlar dostum wifi6 modemler efsane

Dediğiniz gibi efsane modem. O siyah modem lanet ediyorum şimdi. Kablo bağlantısı çok hassas tavsiyemdir olası bir değişimden o bağlantıya çok dikkat edin. Fiberin tam bilmiyorum konuyu ama hız dışında pinge de etkisi var muhtemelen TR serveti Wi-Fi ile 10-20 arası oynardım Riot oyunlarını şu anda 2 3 ile oynuyorum.

Superonline bandw kısıtlamasını çok yapıyor, istediğin routerı alıp kullanamazsin, srf modu kapalıdır (türk Telekom ftth de açıktır, istediğin routerı kurabilirsin mesela) kötü bir routing durumu var. Oyun oynuyorsan eyvahlar olsun. Tabikide bölge bazlı iyi olabiliyor ama genelde kötü. Bence geçme. Adsl türk Telekom altyapıyı, Superonline ftth ile değişmem. Ayrıca routerları gözünüzde büyütmeyin, getirdikleri routerler kısıtlı olur wifi 6'yı abartmayın, önemli olan donanımı. 2x2 m mimo, 160mhz bir routerın kalitesiyle, 80mhz ve non m mimo bir router ile arasında çok fark var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı