Kablonet ani yükselen ping

Hocam kontrol kanalını 10 yapın demişsiniz fakat 10 diye bir seçenek yok?

Eki Görüntüle 1934625
Hocam bu işlemleri bende yaptım sonra interneti kesti operatör fabrika ayarlarına geri çevirdiler arayarak.Aynı sorun bendede oluyor FPS oyunları oynarken 5-6 saniyeliğine ms yükseliyor karakter sağa sola ışınlanıyor ben çözümünü bulamadım maalesef.

Doğrudur. Güvenlik duvarı ayarını yaptınız mı?

Yaptım.

Hocam bu işlemleri bende yaptım sonra interneti kesti operatör fabrika ayarlarına geri çevirdiler arayarak. Aynı sorun bende de oluyor FPS oyunları oynarken 5-6 saniyeliğine ms yükseliyor karakter sağa sola ışınlanıyor ben çözümünü bulamadım maalesef.

Vallla hocam denemek istedim yoksa yardım ettikleri yok.

Hocam bu işlemleri bende yaptım sonra interneti kesti operatör fabrika ayarlarına geri çevirdiler arayarak. Aynı sorun bende de oluyor FPS oyunları oynarken 5-6 saniyeliğine ms yükseliyor karakter sağa sola ışınlanıyor ben çözümünü bulamadım maalesef.

Hocam sırf yorulduğum için bunu bile sormak istedim başıma böyle bir şey gelir mi diye şifre değiştirmisse aramışlardır dediler anlamadım kablo netin müşteri hizmetleri yardım etmemek için her şeyi yapıyor telefon numarasını verirken of puf diyorlardı :)

Hocam sırf yorulduğum için bunu bile sormak istedim başıma böyle bir şey gelir mi diye şifre değiştirmisse aramışlardır dediler anlamadım kablo netin müşteri hizmetleri yardım etmemek için her şeyi yapıyor telefon numarasını verirken of puf diyorlardı :)
Yeni çalışanlar ise olabilir. Doğrudur. Tanıdığım arkadaşlar var çokça orada :D

Hocam IP değiştirirken internetin gidip geleceğini biliyorum 10 dakika oldu bir şey olmadı normal mi ben mi yanlış biliyorum IP değiştirmemiş te olabilirler of puf dedikleri için :)
Yok onlar değiştirmiyor zaten. IP nizi yetkililer değiştiriyor. Modemi kapatıp açın.Bazen kesilme olmuyor çünkü.

Hocam bende sizin sorununuzdan çok çektiğim için bu yöntemi yaptım.Herşey yolundaydı 6-7 saat öğlen vakti internetim kesildi.Kabloneti aradım arıza kaydı oluşturdular.Biraz sonra yine aradılar interneti kullanabileceğimi söylediler modemi çalıştırdım.Bu seferde parolayı kabul etmedi.Siteye girdiğimde yaptığım ayarlar fabrika ayarlarına çevrilmiş modem şifresi dahil.Bende şimdi hiç uğraşmayıp ne zaman lag gireceğini hesaplamaya çalışıyorum 😃😃

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı