Kablonet BDK Kutusu ve Abonelik Süreci

-the-

Megapat
Katılım
16 Şubat 2017
Mesajlar
877
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, Kablonet başvurumu tamamladım, teknik ekip geldi ve binada BDK kutusu yok, ekip bağlayacak dedi ve gittiler. Müşteri hizmetleri kayıt aldı analize gelecekler miş. Bu süreç nasıl işleyecek, kutu nereye konulacak, kaç günlük bir süreç olacak? Hiç uğraşmayıp TürkNet’e mi geçsem sizce? Bu kutu sonrası binadan izin alınacakmış. Ücretli mi bu işlem?
 
Ücret alınabilir binanın içine yapılır BDK kutusu.
Bende KabloNET kullanıyorum ve çok memnunum sadece birşey yüklerken ping giriyor başka türlü hiç girmedi.
 
Bina içinden sizin daireye giren kablonun daire içine aktarımı için açılan deliğin fotoğrafını paylaşabilir misiniz? Yarın yönetime göstermem gerekiyor. Eğer rahatsız edici görüntü var ise sıkıntı.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı