Kablonet Discord erişim engeli

HimitsuArashi

Femtopat
Daha fazla  
Birkaç gün önce bilgisayara format attım. Windows 11 kullanıyorum formattan önce(eski işletim sistemi de Win11di) sadece GoodbyeDPI ile Discord'a (uygulama) girebiliyorken şu an hangi yöntemi denediysem giremiyorum. WARP olsun Cloudflare Zero Trust olsun Windows ayarlarından DNS değiştirmek olsun, batch dosyasında -9 -5 yazan profilleri -0'dan -9'a kadar tek tek değiştirmek olsun Goodbydepi'ın farklı sürümleri ve hatta Türkiye için forklanmış sürümü de dahil olmak üzere denemediğim şey kalmadı forumları araştırdım rehberleri okudum her yöntemi denedim ama hiçbir şekilde Discord uygulaması açılmıyor. Türksat Kablonet kullanıyorum Windows 11 işletim sistemi.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Cevabınız için teşekkür ederim ancak ben uygulamayı çalıştırmak istiyorum, yoksa VPN ile tarayıcıdan girmek kolay ancak işime yaramıyor. Benim istediğim eskisi gibi 1 tık ile Discord uygulamasını açabilmek.

Hala çözebilmiş değilim, bilen var ise yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Sonunda sorunu anladım aynı durumu yaşayan belki olur diye yazıyorum, çok düşük ihtimalde olsa (kimse benim kadar salak olamaz diye düşünüyorum). Başta format attıktan sonra, GoodbyeDPI yokken sistemde, tamindir.comdan indirmiştim Discord'u. Farklı bir sürüm herhalde. Hem ikonu hem dosya boyutu orijinalinden farklı. Yüksek ihtimalle o yüzden bağlanmıyordu. Silip direk Discord.comdan yükledim. Eskisi gibi sıkıntısız şekilde GoodbyeDPI ile çalışıyor. Kimsenin aynı durumu yaşayacağını zannetmiyorum ama ne olur ne olmaz yazayım dedim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı