UygarTR Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hosting Sahibi 21 Haziran 2021 #1 Selam. Kablonet'te port açılmıyordu, ben de DMZ hostu ayarlayın dediler, ben de ayarlayınca birden attı ve şunu diyor: Bu siteye ulaşılamıyorBağlantı sıfırlandı. Aşağıdakileri deneyin: Bağlantınızı kontrol etme. Proxy'yi ve güvenlik duvarını kontrol etme Windows Ağ Teşhislerini Çalıştırma ERR_CONNECTION_RESET. Ne yapmam gerek? Modemi reset hariç. Not: Az önce girebiliyordum. DMZ host yaptı. Dosya Ekleri bruh.PNG 15,7 KB · Görüntüleme: 50 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2021
Selam. Kablonet'te port açılmıyordu, ben de DMZ hostu ayarlayın dediler, ben de ayarlayınca birden attı ve şunu diyor: Bu siteye ulaşılamıyorBağlantı sıfırlandı. Aşağıdakileri deneyin: Bağlantınızı kontrol etme. Proxy'yi ve güvenlik duvarını kontrol etme Windows Ağ Teşhislerini Çalıştırma ERR_CONNECTION_RESET. Ne yapmam gerek? Modemi reset hariç. Not: Az önce girebiliyordum. DMZ host yaptı.
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 21 Haziran 2021 #2 Farklı cihazdan girip DMZ host ayarını kapatabilirsiniz veya bilgisayarınıza verilen IP adresini değiştirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Farklı cihazdan girip DMZ host ayarını kapatabilirsiniz veya bilgisayarınıza verilen IP adresini değiştirebilirsiniz.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 21 Haziran 2021 #3 Çünkü orayı da dışarıya açıyorsun, 80 portu gidiyor. Dış IP adresinle Utku'nun dediği gibi girmeyi dene. Olmadı resetle. Artı 0 Eksi
Çünkü orayı da dışarıya açıyorsun, 80 portu gidiyor. Dış IP adresinle Utku'nun dediği gibi girmeyi dene. Olmadı resetle.
KS KS UygarTR Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hosting Sahibi 21 Haziran 2021 #4 Port açılmıyor port test sitelerinde kapalı gözüküyor yönlendirme tetikleme her şeyi denedim statik IP de. Artı 0 Eksi
Port açılmıyor port test sitelerinde kapalı gözüküyor yönlendirme tetikleme her şeyi denedim statik IP de.