Türksat Kablonet web arayüzüne giriş yapılamıyor

Kağan20

Hectopat
Kablonet web arayüzü girişinde kullanıcı adı ve şifre admin veya ADMIN1234 oluyor normalde. Verilen kullanım kılavuzunda da öyle yazıyor. Yaklaşık 6 ay önce ben şehir dışındayken ailem modemi resetlemişti. Şu an arayüze giriş yapamıyorum. Arayüz şifresini değiştirmediklerini söylüyorlar. Yeniden reset atmadan nasıl giriş yapabilirim?

Kablonet web arayüzü girişinde kullanıcı adı ve şifre admin veya ADMIN1234 oluyor normalde. Verilen kullanım kılavuzunda da öyle yazıyor. Yaklaşık 6 ay önce ben şehir dışındayken ailem modemi resetlemişti. Şu an arayüze giriş yapamıyorum. Arayüz şifresini değiştirmediklerini söylüyorlar. Yeniden reset atmadan nasıl giriş yapabilirim?

admin admin olur Kablonet'te modem arayüzü

Ve kılavuz önemli değil modemin altında yazan önemli artı olarak Kablonet modem kiralaması yaptığı için her giriş yapan kullanıcıdan şifreyi değiştirmesini istiyor

Eski sahibinin şifresi olabilir üzerinde

Ve kılavuz önemli değil modemin altında yazan önemli artı olarak Kablonet modem kiralaması yaptığı için her giriş yapan kullanıcıdan şifreyi değiştirmesini istiyor

Eski sahibinin şifresi olabilir üzerinde

Kılavuzda da modemde de aynı yazıyor zaten, ayrıca modem 9 yıldır bende, önceden problem yoktu sıfırladıktan sonra oldu bu

Hocam şu şekil anlatayım hangi modemi kullanıyorsun? Z4 model mi zn mi?

Onlarda arayüzleri biraz berbat olduğu için maalesef sıkıntı yaşanabiliyor

Ama son çare olarak tekrardan resetlemenizi öneririm kılavuza şu yüzden güvenmeyin içerisinde Kablonet'in yazılımı olduğu için onlara göre sıfırlanıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı