İyi günler.
Kablonet'in bana verdiği Netmaster modemden hiç memnun değilim. Kendim baktım da pek bir seçenek göremedim. 500-600TL'yi çok geçmezse iyi olur. Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkürler.
İyi günler.
Kablonet'in bana verdiği Netmaster modemden hiç memnun değilim. Kendim baktım da pek bir seçenek göremedim. 500-600TL'yi çok geçmezse iyi olur. Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkürler.
Yurtdışından almadan değişik modem bulma şansınız yok. Kablonet sağlıyor modemleri. Onun yerine TP-Link'in kaliteli bir router'ını alıp bağlayabilirsiniz.
İyi günler.
Sorun nedir ben kullanıyorum kiralama şeklinde ve çok kaliteli iyi bir modem eğer kiralıyor iseniz değişim isteyin.
Evim büyük her yerde çekiyor sıkıntısız sadece 2 diş çektiğinde yavaş giriyorsun o kadar evim büyük yani genel olarak 3 VE4 oluyor yani çekim gücü de iyi sorun verdiği hız mı?